Temmuz son haftasý baþlayan hareketin momentumu daha düþük gibi. Beklentimin altýnda kaldý bu kaðýt..
Ýzliyoruz bakalým. Uygun baþka birsey bulursam biraz azaltýlabilir gibi hissediyorum.
Temmuz son haftasý baþlayan hareketin momentumu daha düþük gibi. Beklentimin altýnda kaldý bu kaðýt..
Ýzliyoruz bakalým. Uygun baþka birsey bulursam biraz azaltýlabilir gibi hissediyorum.
Tekniði iyice güzelleþti. Vites yükseltmesi yakýndýr diye düþünüyorum.
Bu benim yan hisselerimden ama yarýndan itibaren arttýrmayý planlýyorum.
Yükselince yorumlar kesilmiþ. Herkes durumdan memnun sanýrým.
Yahu memnun olacak bir performans yok. Ben 3 lira altýndan almaya baþladým ama 4.30 lara kadar alým yaptým maliyetim bu enflasyonda 3.70lerdedir kazanç filan yok hele ederine göre bakarsanýz rezil performans devam ediyor malesef.
Yazýk böyle güzel þirkete böyle rezil performans tek kelime ile yazýk oluyor.
Þu ana kadarki performansýna lafým yok.
Evet süründürmüþ týpki beni parsanda süründürdügü gibi.
Ben sadece zamanlama olarak iyi yerde bu hisseyle tanýþtýgýmý düþünüyor ve ona göre yorum yapýyorum.
Zamanlama herþeydir derler ya o misal. Yoksa bende parsanda 2 senedir kan kusuyorum. Ne hissettiginizi gayet iyi anlýyorum.
Bu hisse özeline gelince geçmiþi bir kenara koyarsak koþma zamaný gelmiþ gibi duruyor. Bu zamana kadar satanýn karlý cýktýgý donemden alanýn karlý çýktýðý döneme geçtik diye düþünüyorum. Izleyip göreceðiz.
GÜNAYDIN ARKADAÞLAR, 16 AÐUSTOSDA YAPMIÞ OLDUÐUMUZ ZAMANSAL ANALÝZDE HATIRLARSANIZ 22-29 ARASINDA BÝR HAREKET
BEKLEDÝÐÝMÝ 5 YADA 12 EYLÜL HAFTASINDA DA BÝR SÝLKELEME OLABÝLCEÐÝNÝ ÖNGÖRMÜÞTÜK.
https://www.tradingview.com/x/qhLVn1CJ/ LÝNKTEDE GÖRÜLDÜÐÜ ÜZERE ZAMANSAL ANALÝZ BÝZÝ YANILTMADI.
PEKÝ BUNDAN SONRASI?
ANALÝZ SONUCUNA GÖRE (DOLAR BAZLI BAKMIÞ OLDUÐUM) BÝR KAÇ SENARYO ÇIKIYOR AMA EN OLASI OLAN BANA GÖRE;
EXTREM BÝR DURUM OLMAZSA, EKÝM VE KASIM AYLARINI YEÞÝL MUM ÝLE ARALIK AYINI KIRMIZI MUM ÝLE KAPATABÝLÝR. BAKALIM ÝZLEYÝP GÖRELÝM. (ASLA YTD) herkse bol kazançlar.
Bilim ve sanat, itibar görmediði toplumlarý terkeder. ( Ýbn-i Sina )
Yer Ýmleri