Kusura bakmayın da bir bok olmaz bu kağıtdan.
Kusura bakmayın da bir bok olmaz bu kağıtdan.
.Tahtanın en büyük handikapı Abeerdeen fonu.......sata sata bitiremedi....kabaca 50 milyon lot maldan kala kala kalan son 14 milyon lotuda satıp gitsede tam kurtulsak.....bu arada bu fonun ortaklık oranı % 5'in altına indiğinden artık satışlarını takip edemiyoruz....muhtemelen son açıklama yaptığı ağustos başından bu yana gene satışları olmuştur diye tahmin ediyorum......çok olmasada.....
Hangi aracı kuruluş ile satıl yapılıyor sayın @Dow16
Akgrt'de güzel teknik görünümler geldi seans sonuna doğru... 1-Ichimoku Base hacimli yukarı kesildi, 2-Ichimoku artış bulutu gözüktü. Bakalım nasıl olacak... YTD.
Screenshot_35.jpg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yılbaşından bugüne
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
https://www.ziraatyatirim.com.tr/TRK/sabah-stratejisi
AKGRT notu:
Aksigorta (AKGRT, Pozitif): Şirket'in Ekim ayındaki prim üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre %53 oranında artarak 162,5mn TL'ye yükselmiştir. Ekim ayı prim üretimi ile birlikte Şirket'in 2017 yılının ilk dokuz ayındaki prim üretimi geçen yılın aynı dönemine göre %22 oranında artarak 1,59milyar TL'ye yükselmiştir.
Yer İmleri