“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolarlar buraya yakýndýr. Twitter'da ben yazmýþtým demeye baþlamýþ malum güruh
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sanki bu borsanýn hissesi deðilmiþ gibi hareket ediyor.
Yýllýk kar beklentisini geleceðe yönelik beklentiler þeklinde açýklayan yönetim kurulu yatýrýmcýlarýna bilanço beklentisi býrakmadýðý gibi hissenin hareketine de engel oldu.
Ben bu kaotik ortamda bilanço açýklanýnca bizi þaþýrtacaðýný ve harekete baþlayacaðýný düþünüyorum.
Ne oldu buna diyeceðimiz günler ümidiyle...
Daha kimse farkina varmamiþ ama Deprem Sigortasi DASK artik tamamen zorunlu hale geliyor bu sigorta þirketlerinin karlýlýk oranlarini ciddi bicimde arttiracak onumuzdeki aylar ozellikle AKGRT hissesinde cok buyuk bi ralli bekliyorum .....
Sanýrým bu hissede olan herkes farkýndadýr. Siz ve benim gibi çok az sayýda KY. buradayýz. Hissenin çok büyük bölümü yabancýlarda. Bu nedenle onlarýn isteði dýþýnda bir fiyatlama göremeyiz. Ancak onlarda, artýk bu fiyatlarda tutmayacaktýr. Yani, bende, hareket yakýndýr diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri