takas atabilecek?
takas atabilecek?
Arkadaslar buralar cok sessiz ama bu hafta icinde hisse 4 uzerine atinca bayagi bir hareketlenecek bence ;)
Uzun zaman sonra iþlem hacmiyle kafasýný yukarý kaldýrdý.
Ýþlem hacmi yerlerde olan, halka açýklýðý az olan hissede BGC'nin tek satýcý olmasý ve 1 milyon lot satmasýna karþý hissenin yükselmesi çok ilginç.
88 milyon 9 aylýk ve geleceðe yönelik beklentilerde yýllýk 120-135 milyon 12 aylýk kar açýklayacaðý tahmin edilen þirketin endekse ayak uydurmamasý da çok ilginç.
Kaldý ki geçmiþ yýl karlarý ile geçmiþ yýl zararlarýný kapatan , bu nedenle geçen yýl temettü daðýtmayan þirketin bu sene iyi temettü vermesi de þaþýrtýcý olmaz.
Yine kasada muazzam nakit var ve önümüzdeki sene trafik sigortalarýndaki deðiþiklik, torba yasadaki teminat mektubu verebilecek olmalarý 2018 karýnýn daha da yüksek olabileceðini düþündürüyor.
Geçen gün Deniz yatýrýmdan sonra BNP Paribas'ta 3.800 hedef fiyat verdi.
Ben normal þartlarda 2018 için ümitliyim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugünde tek satýcý garanti yaklaþýk 700.000 lot sattý ve en iyi alýcý ak,iþ,deutsche,ata...
Dünde tek satýcý BGC idi.
Tek satýcý yoðun sattýðý halde hisse yükseliyor.
Teknik yorum yapacak var mý?
AKGRT
+ORTA VADE – KANAL ÇALIÞMASI
+Ýndikasöt pozsiyonlarý
+Takas yorumum
+ayrýntý
http://www.ademayan.com/akgrt-orta-v...nal-calismasi/
Yýl sonu ile birlikte yukarý gitme isteði var ve iki gündür Garanti üzerinden yapýlan satýþ bittiðinde ivme kazanabilir.
Satýlan malý emeklilik ve yatýrým fonlarý ile her gün yabancý kurumlar alýyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Takaslarda garip iþler oluyor. BGC, Garanti, Meksa satýþlarýnýn karþýlýðý tutmadý. Cuma günkü iþlemleri ve duruþunu da beðenmedim. Garanti günlerdir otomatik satýþ yazýyor.
Yer Ýmleri