Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
Bunu sattýlar merter avm diye biliyorum ha noldu ne ettiler en ufak fikrim yok...
"Þirketimizin 31 Aralýk 2018 Tarihli 41 nolu Yönetim Kurulu Kararý doðrultusunda; sermayesine %25 oranýnda sahip olduðumuz iþtirakimiz olan Merter B. V. tamamý 1 Euro bedel ile Apollo European Real Estate III Coöperatief U.A. ve Apollo European Real Estate III (EU) Coöperatief U.A. firmalarýna satýþý gerçekleþtirilmiþtir."
tamamý 1 Euro demekte...
yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
deðerleme raporunda eksi 71m yazýyor. batýk bir proje midir nedir anlamadým 1 euro ya devredilmiþ yazýyor. beklentiye girmeye gerek yok o zaman. burda bir arkadaþ 30m falan demiþti bende onu düþünerek beklenti içine girdim. neyse kýsmet artýk ..
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bakýn burada ne yazýyor.Okuyun altta 2 yýldýzlý yeri diyorki þirket konusu kalmayan karþýlýklar diye muhasebeleþtirilmiþtir diyor.Orada fark ederseniz + olarak girilmiþ konusu olmayan karþýlýklar için.Ha neden 1 euro falan filan ben onlarý bilmiyorum da koskoca þirket de bir zahmet 30 milyonluk þeyi 1 euro ya satmasýn...Yt deðildir.Benim size acizane tavsiyem her zaman dipnotlarý açýn okuyun bu þirket ne yapýyor ne ediyor tek bu haber için deðil.
Sn.RaLz sizin nasýl anladýðýnýzý bilemem, ancak benim anladýðým satýþ 1 Euro bedel ile (tüm kar/zararlar/borçlarý ile beraber) yapýlmýþ olup, proje nedeniyle muhasebede ayrýlan karþýlýðýn bu 1 Euro bedel düþüldükten sonra konusu kalmayan karþýlýk olarak muhasebeleþtirilmesidir. Yani bahsettiðiniz 30M gibi satýþ karþýlýðýnda nakit giriþi olduðunu anlamýyorum bu dip not açýklamasýndan.
Öyle olduðunu düþünmesem de umarým siz haklýsýnýzdýr...
Sonuçta, toplam net kar ve verebileceði temettü ile ilgiliyim.
Bol kazançlar...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz.
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri