Sn keko Ege gübre sattýnýz mi
Sn keko Ege gübre sattýnýz mi
temettü verimliliðinde ýsyat tan sonra borsada ikinciydi önceki yýllarda...þimdi ne durumdadýr bilmiyorum...ama eðer tahmin ettiðim gibi bu yýl sonunda 586 milyon kar yapsa ?? ve bunun da her zaman yaptýðý gibi %90 nýný daðýtýrsa ?? bu yýl temettü þampiyonu olabilir...yatýrýmcýlarý da büyük keyif alýr..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
önümüzdeki günlerde endeks negatif olsa dahi sigorta sektörü düzeltmesinin sonlarýna gelip tepki verme sürecinde olduðu için endeksten pozitif ayrýþmasýný bekliyorum..bu yönden endeksin güvenli limaný özelliðini kazanacaðýný tahmin ediyorum...yani kýsacasý endeksten pozitif ayrýþmasýný bekliyorum...bakalým bu tahminlerim tutacak mý ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 4 kiþi okumaktadýr. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
batu34, keko
Bu baþlýgý sadece ikimiz okuyorsak bunun bir anlamý var mý ?
Bu hissenin sakinleri nerede herkes satmýþ galiba
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Yer Ýmleri