olasý kapanma ve/veya hayatýn yavaþlatýlmasý durumunun en çok yaradýðý sektör sigorta. Sigorta da araç sigortasý alaný hasar azalmasý nedeniyle pozitif yansýma yapar.
olasý kapanma ve/veya hayatýn yavaþlatýlmasý durumunun en çok yaradýðý sektör sigorta. Sigorta da araç sigortasý alaný hasar azalmasý nedeniyle pozitif yansýma yapar.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Nisbi saðlam duruyoruz, hafif bir para giriþi ile 8 lerin test edilmesini bekliyorum, önümüzdeki günlerde
7,50 üzerini saglamlastirdik ben portföyumde denge bozulmuþtu bý kýsým 7,67-62 aralýðýnda takas ettim artýk gerisi temettü getirisini bekliyecek
Arkadaþlar hisseye yeni girdim. Her sene martta temettü veriyor galiba bu senede verecek mi?
Verecektir hocam, vermemesi için sebep yok.
Sokaða çýkma yasaklarý geri geliyor, okullar kapanýyor ve dolayýsýyla trafik yoðunluðu yine azalacak ve hasar ödemelerimiz azalacak.. Hafta sonu gelen yasaklarla özellikle gece yaþanan kazalar olmayacak, alkol kullanýmýnýn aðýr olduðu saatlerde de yasaklar ile bu hasarlar minimuma inecek.. Yasaklar lehimize iþlemeye devam ediyor, martta temettüde görüþmek üzere deðerli ortaklarým![]()
Ýki senedir sabit vermiþ temettuyu bende 70-75 kuruþ aralýðýnda net verecek noktaya çýkartýrlar dusuncem
Yer Ýmleri