Alikk enerjisa demiþsiniz çok hoþ þirket ama kaðýtlarýmý da sektöre pay ediyorum. Alarkoda meram daðýtým olduðu için enerjisayý eklemedim ama çok hoþ bir þirket. Sözleþmede karýn yarýsý daðýtýlýyor diyor
Alikk enerjisa demiþsiniz çok hoþ þirket ama kaðýtlarýmý da sektöre pay ediyorum. Alarkoda meram daðýtým olduðu için enerjisayý eklemedim ama çok hoþ bir þirket. Sözleþmede karýn yarýsý daðýtýlýyor diyor
Sn. Diproyal ansgr den ziyade bence akgrt. Yüzümüzü güldürmese de, enerjisa ne etti yaptý 10 tl gitti. Belki sýra bizdedir
Sayýn rlc demiþtiniz ya 9 üstünü gören 10 üstüne de atar enerjide tuttu bakalým akgrt de tutacak mi önce bý 8 devirelim inþallah
Yabancý ortaklýk nedeniyle severek koyulmuþ bir madde olsa gerek. Ýlk aþamadaki þirket yapýsýnda halka arz bile edilememiþti diye hatýrlýyorum. Alark 3 milyarýn altýnda enjsa 12 milyarýn üstünde... ilginç deðerleme... Nek aktif iskontosu ne acaba....
Bu topiðin konusuna sadýk kalalým30 Kasým'da ikilii iþlem olarak deðerlendirebilene fýrsat vermiþti.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
https://t.co/TD1nRADUDd?amp=1
Garantý.nýn liderlik nyapacaðý tutumuþ bugun. Yeterli degil ben 8 üstü isterim./...
Acaba 1 akgrt 1 enerjsa olur mu?
Yer Ýmleri