O prim artýþlarýný siz zekisinizde biz görmedik mi? Ýstediðinizi yapýn. Finansal gelirlere gelince sn ralz illa birgün dehþet karlar gelecek. Umarým bu sene olur
O prim artýþlarýný siz zekisinizde biz görmedik mi? Ýstediðinizi yapýn. Finansal gelirlere gelince sn ralz illa birgün dehþet karlar gelecek. Umarým bu sene olur
Kepazeliði izliyoruz.... Akgrt 9.73! Prim üretimini artýran sanki anadolu hayatta prim yapan o.
Sn ralz iþmendede hergün kaç kar yaptý direk bellidir. Adamlar 5 kattan fazla götürdü. Tamam kar artýþlarý ayný deðil ama akgrtde 2-2.5 kat gitmeli idi. Ki kaeý da artýyor, temettü 10 numara. Ben böyle bir kaðýtta spekülatör olmadýðýna inanmýyorum. Sonuçta yabancý ortaklý ölüsü. Bakalým hele bi genel kurul gelsin bakalým
Prim artýþýna inandým, hissenin onbinde birini aldým ve sonuç. Keyifleri bilir.benim akgrt de kafam çok çok rahat. Ýstedikleri dümeni yapsýnlar. Temettümü bekliyorum. Paralar kasaya lütfen.
küçük bir destek de ben attým.. 9,90 açýp, 9,73'e vermek ayýptýr.. sýk bakalým daha ne kadar sýkacaksýnýz..yedekleri devreye sokmadýk daha.. haftaya görüþürüz..
Tacirler 234 bin lotu ile cirit atýyor. Her gün var tetikci
Yabancý satýþý var önemli olan 9.70- 80 bandýnda karþýlanýyor olmasý satýþ bittiðinde görecez harika ilk çeyrek bilançosu bekliyorum
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yer Ýmleri