Bereketini görrANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Saðol hep birlikte..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Aracý kurumlar bu sigorta karlarýný neredeyse 1-1 doðru tahmin ediyor.
Bilanço gelmiþ ve beklenildiði gibi 100 milyonun biraz altý 94 milyon gelmiþ. Net karda geçen sene ilk 6 aya göre biraz düþüþ var.
Sigorta bilançosu okumayý çok bilmiyorum ama prim üretimi geçen seneye göre artmýþ ama giderlerde de artýþ var.
Nakit akýþý da problemsiz görünüyor.
Asýl yorumu ustalara býrakarak çekiliyorum.
Biraz mi ? 100 milyon eksik gelmiþ CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýl sonu karý 300 anca gelecek galiba...bu da 0.50 krs temettü demek,hayal kýrýklýðý oldu benim için
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pek iç açýcý bir bilanço gelmedi.
Sene sonunda 300-340 milyon TL net kar bekliyorum. Bu da 2022'de brüt 0.70-0.75 aralýgýnda temettü demek. Net 0.56-0.63 arasý. 2019 rakamlarýna dönmüþ olduk kýsaca.
Gelecek ay verecegi 0.289 TL yi de eklersek, þu anki fiyata göre hala yüzde 10 civarýnda 1 yýllýk temettü demek.
Ama bu kar azalmasý hisse fiyatýnda baský yapabilir. Her zamanki gibi beklemek gerekecek.
Sabýr sabýr ya sabýr þarkýsýný dinleriz bu arada Göksel den.
*deniz yatýrým, aksigorta için "al" tavsiyesini korudu, hedef fiyat 10,40 tl
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yer Ýmleri