GHram alttýn mevzusuna gelince 10 yýldan önce çýkarsan belirrtiðin getirsinde 15-25 arasý gidecek.... aðer 10 yýl beklersen ve 56 yaþýnda çýkarsan toplamdan %5 stopaj gidecek.. Bunun neresi daha iyi bir getiri? matematik mi bilmiyon? senin o yaptýðýn birikimin %5i ne demek biliyormusun?
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Birader anlamak istemiyormusun? ciddi sýkýntýlýsýn sen..10 yýldan önce %15-20 kesi,nti diyorum... 56 yaþýný beklersen %5 kesinti diyorum anlamak mý istemiyorsun? Benim yukarýdaki portföyümde beþ kuruþ kesinti yok... Ha altýnda bir yatýrým aracýda deðildir benim gözümde.Daha nbe diyeyim sana...1 mil yon kazansan adamloar 56 yaþýnda bile 50 binini alacaklar elinden....diðer kesintiler ile bunun %9-11 arasýna çýktýðýný bile söyleyen arkadaþlar var... Anlamýyýorsan artýk baþka bir þey diyemeeceðim..
tEKRAR EDÝÞYORUM, BESDE BENCE TEK MANTIKLI YATIRIM YURT DIÞI HÝSSE SENETLERÝ VE EUROBOND FONLARI... GERÝSÝ HÝKAYE
ooo stopajlar, 10 yildan once cikmalar vs eklenmis.
Bakti grafikle olmuyor, grafikte gecemiyorum fon getirisini, stopaji da ekleyelim, 56 yasindan once de ciksin.
Biraz daha uzatayim muhabbeti, devletin el koyma riskini falan da ekler artik.
Allah carsiniza gore pazar versin, bol sans
Yani nerden tutsam elimde kaliyor.
https://i.hizliresim.com/943u3ip.jpeg
Yer Ýmleri