131-132 aralýðýnin önemi deðiþmedi
Altýnda negatif üstünde pozitif düþünmeye devam ediyorum
Ancak tam buralarda dolar bazlý destek mevcut
Benim cizimlerime göre 31.5 ile 31.7 arasý destek var ve kapanýþ 31.880 oldu
Fakat riske gerek yok diye düþünüyorum
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
31.5 e stop koymak kaydýyla LONG olmak makuldur diyeceðim ancak böyle kritik yerlere özellikle dipte saðlam negatif havalarla geliyorlar , negatif GAP ihtimali kimsenin cesaret edemediði türden
Zarrap sarraf kuyumcu ABD genel müdür dava haaa hööö , o ne oldu bu ne olacak muhabbetleri altýnda buzuk elverirse destek köstek diyerek al sýkýysa![]()
Neyse zevkine seyredelim artýk
Dolar bazlý grafikte eskiden gelen düþüþ trendinde endeksin her yaptýðý ölü kedi sicramalarinin pik noktalarýný birleþtirip bir direnç cizgisi çekersek
O çizgi bugünkü kapanýþ civarýnda Orasý destek oldu oldu
Bana göre eger destek olursa eski direnç desteðe donuseceginden saðlam gideri olur bist30 un , hemde dolar bazýnda
Ben alým için yine de 131-132 seviyelerini daha saðlýklý görüyorum
2012 baþýndan 2017 martýna kadar bizim asýl bandýmýz 1 ve 4 numaralý trend çizgileri arasý
2 numara asýl zirveler
3 numara köpük seviyesi
bizim 1 numaralý trend çizgisinin üzerinde kalmamýz bence çok önemli , tekrar 1-4 arasýna girersek eðer 25 cent in altý ileride öyle yada böyle gündeme gelir diye düþünüyorum
ÖZETLE
1) BANA KALIRSA 1 NUMARA TUTACAK
2) BANA KALIRSA ÝLE ÝÞLEM YAPMAK TEHLÝKELÝ OLABÝLECEÐÝ ÝÇÝN ORTALAMALARIN ALIMA ONAY VERECEÐÝ 131 CÝVARLARINDAN ALIMI DAHA SAÐLIKLI BULUYORUM
![]()
Türkiye'nin utancý üretim özürlü mal deðneði TASERONLAR derneði
Þimdi tilki gibi pýsmýþ ABD deki davanýn olmasý muhtemel siyasi sonuçlarýndan medet umuyorlar
En sevdikleri þey 60-70 yýldýr yaptýklarý þey bu
Pýs köþeye siyasi bir karambol bekle ve onun muhtemel sonuçlarýný kendi lehine cevirebilecek bir katakulli hazýrla , mal degnekligini sürdür
Dikkatleri kendi uzerinden farklý yönlere cevirt
Mis mis , bu mal deðneði taþeron üretim özürlülerin iþi iþ valla![]()
Yer Ýmleri