Eveeeet referandum sonuçlarýný kendi adýma yorumlamaya çalýþayým
Yorum 1 : baþkanlýk sisteminin gelmesi Türk siyasi hayatýna saðlýklý bir dengeyi getirmiþtir
Yorum 2 : seçim sayýn Erdoðan ve diðerleri arasýnda geçtiði için sonuçlar gayet normal.
Yorum3 : bu saatten sonra Türkiye de iki parti cekisir ve 55 e yaklaþan iktidarý alýr. ( Bakýnýz ABD seçimleri )
Yorum 4: bundan sonra artýk güç partilere ( yani iki partiye ) geçmiþtir. Bu gücün farkina varan partiler yani her iki partide , fular takip elinde golf sopasýyla dolanýp üretim yapýyormuþ gibi gözüken hamsolar guruhunun suratýna bile bakmaz
Özetle herþey olmasý gerektiði gibi gidiyor bence
Ama ne yazýk ki kýsa yada en çok orta vadede çok ciddi bir KURESEL KRÝZ beklentim devam ediyor
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Satýr aralarýný iyi okumak lazým
Oy oranlarýnýn yakýn olmasý kutuplaþmayý deðil dengelenmeyi getirir
Dengelenme ise çok partili karambol sistemde olduðu gibi direksiyonu iþ adamý görünümlü montajcý hamsolara býrakmaz
O yüzden baþ hamsolardan biri bir kaç ay önce kutuplasmadan korkuyorum dedi
Aslýnda korktuðu þey kutuplaþma deðil kendilerinin atýl kalmasý ki öyle olacak ve elbetteki bunu açýkça ifade edemediði için kutuplasmadan korkuyorum dedi
Ayný küresel ýsýnmadan , Fransa daki olaylardan , karaya vuran balinadan korktuklarý gibi
Tek korkmadiklari þey var o da onlardan 70 yýldýr beklenen asli görevlerini yerine getirememek yani URETÝM YAPAMAMAK
URETEMEDÝKLERÝ ÝCÝN HÝC ENDÝSELENMEZ BU HERÝFLER , ONUN DÝSÝNDA HER SEY ENDÝSE KAYNAGÝ OLABÝLÝR ONLAR ÝCÝN
YERSENNNNN![]()
Ama bu aciklamasindan kutuplaþmayý kasimaya çalýþacaklarý sonucunu çýkarýyorum ben
Comagi sokup sonra bak biz demiþtik demeye bayýlýr bu hamsolar ama yine beceremeyecekler ve tasviye olup yerlerini üretim yapabilenlere teslim etmek zorunda kalacaklar
Bekleyelim ve görelim ...
Eveeeet
Þimdi forum yarýn tekrar long mu short mu moduna girmeye baþlar
Eko tiviiiii nin hamsolari da yarýnki borsa hareketinin ne kadarý referandum kaynaklý ne kadarý yurt dýþý kaynaklý dingil muhabettlerine baþlar![]()
Ben bu adamlarýn sonradan olma dingil mi yoksa doðuþtan dingil mi olduklarýna karar veremedim
Ama þu var ki NETÝCE VAR ÝKEN HATÝCE DEN MEDET UMULMAZ.
Her açýdan yani![]()
soydaný bul!
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Boþver o robotik budalayi
Yer Ýmleri