Kimse de ses seda yok herkes ümidi kesti galiba.. dusuncesine saygý duyduðum bu zamana kadar hep onun düþüncesi ve fikirleri ile borsa oynadýðým birisi diyor ki artýk bir sürpriz yapacak zamaný geldi aynen volkanik dað gibi patlayacak ya yer kürenin gazýný almasýnda faydasý olduðu gibi fayda saðlayacak ya da gazýný alamadýðý gibi yakýp geçecek [emoji3] ve o düþünür derki faydalý yönde kimsenin beklemediði anda sürpriz yapacak diye düþünüyorum der [emoji3] hadi hayýrlýsý hepinize bol kazançlar [emoji6]
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demirören ne götürdü sen ne götüreceksin AYDIN DOÐAN iyi düþün.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://www.google.com.tr/amp/www.hu...lacak-40863786
Bu memleketi anlamak için akýl yoksunu olmak gerekiyor hurriyetin gazetesindeki bu haber ne diyor
Havacýlýk sanayine parça üretmeleri çok önemli diye düþünüyorum. Geçen sene 1. Çeyrek faaliyet raporunda bahsedilmiþti ama 2018 de bahsedilmeyince caným sýkýlmýþtý aradým yatýrýmcý iliþkilerini neden bahsedilmedi diye sordum cevaben çalýþma devam ediyor dedi bi de herkes hangi parçasýný üretiyorsunuz diye sorup duruyor diye yazmadýk demiþti. Bu haber hoþuma gitti özellikle yürüyen birçok savunma projesinde varýz demesi yeter. Kilogramý 130 Euro luk parça yapýyoruz demesinden anladýðým havacýlýk sanayi parçalarý pahalý. Þirket için cirosu karý için çok iyi biþey bence.ytd
Havacýlýk sanayine parça üreten þirket 10 milyon usd olur mu hiç
SPK denetimi yok herkes bildiði gibi at koþturuyor borsada hepsinin hedefi küçük yatýrýmcý.
Yer Ýmleri