Burasý Aydýn DOÐAN ýn sahipsiz köyü...
Burasý Aydýn DOÐAN ýn sahipsiz köyü...
Ýnþallah þu kaðýdý yükseltecek iyi süper haberler peþpeþe gelir ve yükselir peþpeþe her gün kimse kaðýdý baskilayamaz bir fiyatta tutmak için her gün yükselir
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GÜZEL HABER BÝLANÇO OLMALI... Yatýrýmcý iliþkilerindeki vatandaþ iþlerin çok iyi olduðunu söylemiþti.. Göreceðiz inþallah,az kaldý..
Düþünüp duruyorum bilanço nasýl gelir diye biraz baktým 6 aylýkta ciro 54 milyon tl yani o zamanki kur ile 10 milyon Euro gelmiþ.9 aylýkta 15 milyon Euro olsa 100 milyon üstü bile ciro yapabilir. Önceki yorumlarýmdan birinde 7-10 milyon esas faaliyet karý gelse demiþim çok kötü bi tahmin olmuþ zaten 6 aylýkta 7.7 milyon esas faaliyet karý gelmiþ 9 aylýkta esas faaliyet karý 12-15 milyon gelebilir ama finansman giderini en az 13 milyon bekliyorum. Esas faaliyet karýndan finansal giderleri çýkarýrsak o kadar kar yada zarar gelir. Ciro ve esas faaliyet karý çok iyi aslýnda. 5 milyon Euro borç olmasa hatta böyle %60 fazlasý ihraç eden firmada döviz fazlasý bulunsa ne güzel olurdu. Diyeceðim son tahminim bu [emoji16]. Her hafta deðiþiyor tahminim. Sadece sallama tahmin lütfen itibar etmeyiniz. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bugün kopuyormuyuz.
Aydýn doðan holdingden 8 milyon alýþ yapmýþ,, Bu iyi haber, demek ki þirket hisslerinde ki ucuzluk dayanýlmaz hal almýþ..
Dohol den mi almýþ yoksa Ditas tan mi [emoji4] ben anlamadým sayýn elbea 34 [emoji16]
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOHOL ALMIÞ.. ditaþtan nasýl alsýn 8 milyon![]()
Yer Ýmleri