Esas faaliyet karý çok çok iyi, fakat finansman gideri karý aþaðý çekmiþ.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas faaliyet karý çok çok iyi, fakat finansman gideri karý aþaðý çekmiþ.
BÝLANÇO HAYIRLI OLSUN... ÝSTÝKRARLI BÜYÜME DEVAM EDÝYOR..
DÖVÝZDEKÝ DÜÞÜÞ DEVAM EDERSE 2018 BÝLANÇO 10 MÝLYON CÝVARI KAR ÝLE KAPATABÝLÝR.. KARIN BÜYÜK KISMINI DA YATIRIMDAN KAYNAKLI DÖVÝZ AÇIÐININ NEDEN OLDUÐU FÝNANSAL GÝDERLER GÖTÜRMÜÞ.. DÝTAÞ ARTIK HER HAL VE ORTAMDA SÜREKLÝ KAR EDEN BÝR ÞÝRKET HALÝNE GELMÝÞTÝR.. SABIRLA BEKLEYENLERE HAYIRLI OLSUN...
GEÇEN SENE AYNI DÖNEME GÖRE HASILAT VE BRÜT KAR %40 BÝLANÇONUN EN ÖNEMLÝ KALEMÝ OLAN ESAS FAALÝYET KARI ÝSE %150 ARTMIÞTIR..
AYRICA SATIÞLARDAKÝ %55-60 BANDINDA GEZEN ÝHRACAT ORANI DA BU DÖNEM REKOR KIRARAK %66 SEVÝYESÝNE ÇIKMIÞTIR..
Son düzenleme : albea34; 01-11-2018 saat: 20:02.
DITAS Konsolide 2018/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 4639667 Yýllýk Deð%:34
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Benim encok ilgilendiðim esas faaliyet karý idi oda gayet iyi. Umarým þirkette olan olumlu geliþmeler piyasanýn dikkatini çeker.
Tahminimin finansal giderler kýsmý tutmuþ sadece [emoji16]. Esas faaliyet karý 17 milyon çok iyi.. Þirketin kredi borcu 5.2 milyon Euro dan 4.8 milyon Euro ya düþmüþ bu da iyi. Ben çok beðendim hayýrlý olsun elinde olanlara. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bilen bir arkadaþ cevaplarsa sevinirim. Gelir tablosunda birþey dikkatimi çekti esas faaliyetlerden diðer gelirler kaleminde 12 milyonluk tutarý ne oluþturmuþ olabilir. Çünkü bir önceki döneme göre 3 kat artmýþ bir kalem
Teþekkürler
Yer Ýmleri