Hayýrlýsýý ÝNÞAALLAH güzel günler göreceðiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hayýrlýsýý ÝNÞAALLAH güzel günler göreceðiz
Kastettiðin 2016 senesi ise, elbetteki satýþlarda düþme var. 2017 ilk çeyreði soruyorsan, forumlarda bu tahmini yapabilecek çapta insan yok. Sadece teþviktir, Rusya'daki deponun çok büyük olmasý nedeniyle oluþan beklentilerdir... En kötünün geride kaldýðýný zannediyorum þhsým adýna.
Algý operasyonunun forumlarda iþe yarar bir sonuç getirdiðini görmedim. Olumlu ve ya olumsuz her iki yönüde söylüyorum. Artýk kim nasýl, neyi algýlýyorsa?
Bir kere insanlarýn borsadan beklentileri ve yatýrým anlayýþý farklý...Sen trader olmaya kalkarsýn.Tepkiye oynarsýn.Ben uzun vadeli yatýrýmcýyýmdýr.2021'e kadar beklemeyi göze almýþýmdýr.Kafamda þirketin minimum ederi vardýr.Bir kendime alým aralýðý belirlerim.Hatta hissenin bazý baskýlanmasý hoþuma gider.Alým fýrsatý vermektedir.Öbürü kredi ile alacak kadar umutludur.Öteki keþke B grubundan çýksada açýða satabilsek der.Falan filan...
Kiminin hiç beðenmediði grafik,öteki için fýrsattýr.Biz hisse çok spekülatif hale geldi,al/sat yapmak tehlikeli deriz.Öbürü tam al/sat kaðýdý der.Ötekide kumar oynamayýn,hisseden uzak durun der.
Yalnýz þöyle bir gerçekte var: Bu tür sýð hisseler yukarý gidecekse, al/sat yapanlarýn çoðunun canýný yakmadan bu iþi yapmýyor.Bunu da bir kenara yazmak lazým.
Ha bu arada dolarda 3,60'ýn altýna indi.
[emoji106]
Yer Ýmleri