Biryerlerde ucak parcasý yapacak gibi laflar dolasýyor .karýn agrýsý bundan olabilir.ytd
Biryerlerde ucak parcasý yapacak gibi laflar dolasýyor .karýn agrýsý bundan olabilir.ytd
Bindik trene bakalým var bir karýn aðrýsý yakýnda anlaþýlýr biner binmezde hemen tekmelenmezki caným
Doðan Gurubu bu iþi ne kadar becerebiliyor?
Ortada bir gariplik var.
þöyke ki;Þirket 87.223 Milyon TL ciro yapmýþ.gelen kara göre net kar marjý %5,4. Çok düþük.
Yýlda yaklaþýk 4 milyon yedek parça yapýyor ve buna göre ortalama herbir parçayý 21,8 TL'ye mi satýyor?
Rusya,Çin ve ABD de kurulan pazarlama þirketlerinde çalýþanlar kebap mý yapýyorlar?
Bu koskoca arazi ve fabrika sadece 4,7 milyon TL ,yani Caddebostan'da bir daire parasýna mý çalýþýyor?
Ýþte þimdi aklýma doðru dürüst kar edemeyen,hatta zarar eden SASA,BANVÝT vb.geliyor.El deðiþtirdikten sonra ise kar patlamalarý yaþandý.Oysa fabrikalar ayný...
Gelelim Doðan Medya Gurubu satýþ haberi gelmeden CELHA,DÝTAÞ ve MÝLPA hisselerinin komedi þeklinde borsada satýþýna.Ne kadar ayýp aslýnda.Yani sen kalkýp küçük yatýrýmcýya elindeki hisseleri satsýn diye numara çekiyorsun.Yakýþýr mý?
Ama iyi de oldu.Þahsen bu nambýrý anladýðým için dikkati Ditaþ'a daha çok verdim.
Speklerin yapmýþ olduklarý haraketleri anlamlandýrmadaki isabet konusunda kendime çok güvenirim.Temel bir tarafa ama teknikten ziyade yapýlan haraketlerin senedi hangi yöne sürükleyebileceði konusunda çok az yanýlýrým.
Ditaþ'ýn speki kadar acemisine ilk kez rastladým.Adam malý 7.08'lere kaptýrýp,dönüp 7.70'e benden geri alýyor ve sonra o malý tekrar bana 7.20'ye veriyor.Baya bir bocalama var.Sanki aceleleri var da elleri ayaklarýna dolanýyor gibi...
Bu gece yarýsýna doðru bunlarý düþündüm.Ama doðru ama yanlýþ...
Asla bir yönlendirme ve yatýrým tavsiyem yoktur.
Bugün 7.60 falan tuþa basayým ve alttan yerine koyayým dedim elim varmadý çünkü ozdrgyo da 10000 kötü 1.53 alýp bir gün sonra patron hisse satýyor haberinden dolayý sattým ve 85.000 tl bir aylýk kaçan fýrsat.Böyle tecrübe sonrasý gelde þans dene beklemek en iyi duruþ bence.
aynen, bugün ben de "ne yapmak istiyor?" dedim.
7.71'e verdim, kar cebe yakýþýr deyip, el sallayacaktým.
geriye dönünce yine aldým.
tahminim, mübarek cuma günü deyip, sevap iþleme adýna, millete para kazandýrýp, iyilik yapmak istediler.
bu hareketlerin baþka mantýklý açýklamasýný bulamadým.![]()
Varmý mantýklý bir açýklamasý olan arkadaþ? Hiç bir anlam yükleyemedim. niye bu kadar çýkarýlýr niye bu kadar düþürülür? Sadece acemi spek le açýklanabilir mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bukadar buyuk arazi, 400 kiþilik bir calýsma ekibi Amerika ,Rusya,çin pazarlama sirketleri !burada medya satýsýndan sonra çok rahatlama olacagýný düþünmekteyim .Dillendirilen ve faaliyet raporundada olan uçak halikopter parcalarý hikayesinin bilerek dillendirildiðini, beklenti olusturulduðunu ve belirli bir dönem sonra servis olacagýný dusunmekteyim.hiç bir haber böyle ucuz ve ýyý rasyolarý olan þirketlerde boþ degildir.O yüzden spek mallarý kaptýrdýkça olmadýk yerden kýzarak iþlem yapýyor..enkomigi 80 milyon ciro 400 calýsan bu neyin kafasý.Burada acayip þeyler olabilir egeen. ,parsan,ayný degil jantsa ve benzerleri fiyatlarýna bakýn hakikatten incelendiðinde buyuk potansiyel var .Borsada bu buyumeyi farkaderseniz kazanabilirsiniz.Yeniden deðerleme yapýlacaktýr.pazartesi günü rengini belli eder zaten cuma gitgelde satmayanlar mý karlý satanlarmý karlý bizlerayný samanda celik halat yatýrýmcýsýydýk gitgellerde satmadýk ve sonra satanlar buyuk bir karla çýktýk .Bekleyelim buyukler bizden mallarýmýzý ignorant hocamýzýn dediði gibi bir havuç vererek almak istiyor.sevincleriniz kýsa süreli olmasýn .Cinin þiþeden çýkmasýna bana göre az kaldý, bu kaðýdýn talibinin çok olacaðýný iþlemlerden belli bu fiyatlardan asaðýya salarsa herkesýn saldýracagýný biliyorlar artýk sadece 70milyonluk fabrika ...buna kim inanýr bundan sonra tabiki Kadir Ýnanýr.Medya yok artýk bakarsýnýz pazarlýklardan yerli oto iþinde doðan grubuna bir görev verilebilir.Ben kendi adýma Bilançodan sonra güzel haberler gelebileceðini düþünmekteyim.þuanda herkesi Çelik halatla ugrastýrýyorlar burdaki buyume ve kar rakamlarýnýn daha yukarýlarda olabileceðini ve Bu fabrikanýn buyuklugu arge merkezi borcluluk oraný ve euro nun yukarý cýkmasýyla bilanço sonrasý farkýna varýlacaðýný düþünmekteyim.ytd
Yer Ýmleri