açýkca yazmýsým mal mý pazarlýyosun diye.. sende cevap bile veremedin demekki 7 tl den çaktýn malý ?
açýkca yazmýsým mal mý pazarlýyosun diye.. sende cevap bile veremedin demekki 7 tl den çaktýn malý ?
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
bunu yazdýktan sonra tahtada hezimet oldu mu olmadýmý ?
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
gidecek hisse zaten gider, her syfaya gidip ditaþ yazmak kusura bakma pazarlamak demektir
Ben KY 'YÝM NASIL MAL PAZARLARIM.. ÞÝMDÝ BURAYA MALÝYETÝMÝ VE POZÝSYONUMU EKLÝYORUM...
KY TAHTAYA GELMESÝN DÝYEN SENÝN GÝBÝ KAN EMÝCÝLER, YA SPEK TÝR, YADA ONUN METRESÝDÝR..
BAK ÞÝMDÝ BU BENÝM PORTFÖYÜMDEKÝ DÝTAÞ VARLIÐIM..
https://i.imgyukle.com/2019/10/18/EXFapS.png
MÝLLETE PAZARLAMIÞIM.. ÝYÝ BAK..
ZARARIMA DA ÝYÝ BAK, EY KAN EMÝCÝ... AMA HÝÇ UMURUMDA DEÐÝL BU ZARAR.. BÝLÝYORUM KÝ SU AKAR YATAÐINI BULUR..
BEN NASIL BÝR PAZARLAMACIYIM![]()
KENDÝME PAZARLAMIÞIM...
![]()
Yine aþaðýya set vuruyor![]()
Kredili iþlem yasagý oldugundan devre kestirmezler brute sokmamak için .benim için esas takastýr deniz ve deutsche devam etsin istediði kadar a1 den marbaþtan infodan maymunluk yapsýn bir sure sonra o lotlarý bulamazlar.
BAKALIM BANA VERÝCEK MÝ DENÝZDEN ALIÞ YAZIYORUM
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri