bosch fren tavan yaptý darýsý baþýmýza![]()
bosch fren tavan yaptý darýsý baþýmýza![]()
yazdýklarým "keþke benim olsa" anlamý taþýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
http://www.hurriyet.com.tr/yerli-oto...cagiz-40546560
Yerli otomobil müjdesi: Kamuoyuna açýklayacaðýz
TOBB Baþkaný, yerli otomobili kimin yapacaðý ile ilgili olarak ''Pazar günü görüþmeler bittikten sonra, cumhurbaþkanýmýzýn onayýný aldýktan sonra kamuoyuna açýklayacaðýz.'' dedi.
Yerli otomobil müjdesi: Kamuoyuna açýklayacaðýz
10 Aðustos 2017 - 21:27:19Hürriyet Haber
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasý tarafýndan düzenlenen, "Zonguldak Ekonomi Zirvesi" konulu toplantýda konuþtu.
Yerli otomobilin Filyos Vadi bölgesinde yapýlmasý talebine karþýlýk önemli bir bilgi veren Hisarcýklýoðlu, üretim konusunda þahýslar ve firmalarla görüþmelerin sona erdiðini ve Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn onayýnýn ardýndan konunun kamuoyu ile paylaþýlacaðý kararýný açýkladý.
'FÝRMALARLA GÖRÜÞMELERÝ BÝTÝRDÝK'
Hisarcýklýoðlu, þöyle konuþtu:
"Yerli otomobili ben yapacak olsam 'emrin olur' diyeceðim iþi bitireceðim. Sayýn cumhurbaþkanýmýz, 'Babayiðit arýyoruz' dedi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanýmýzla beraber yerli otomobili yapacak kiþilerle, þahýslarla ve firmalarla görüþmeleri bitirdik. Þu müjdeyi vermek istiyorum. Yerli otomobili yapacak, Türkiye'nin markasý olacak otomobili yapacak babayiðitler var.
PAZAR GÜNÜ KRÝTÝK GÜN
Haberiniz olsun!
Bunu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanýmýzla beraber çalýþtýk. Yakýnda bunlarýn kim olacaðýyla ilgili pazar günü görüþmeler bittikten sonra, cumhurbaþkanýmýzýn onayýný aldýktan sonra kamuoyuna açýklayacaðýz.
ÖZEL SEKTÖR PROJESÝ
Tabii bu bir devlet projesi deðil, özel sektör projesi olacak. Özel sektörümüze biz de diyeceðiz ki bakýnýz benden Filyos, Ereðli'de buna talip. Talipli olan birçok yerimiz var. Konya, Kayseri, Antep var, Adana var."
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Ditaþ ýn iþ yükü orta uzun vade pozitif yönde etkilenir.Ýyi bir sinerji ....
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
arkadaþlar hissede neler oluyor bilgisi olan varmý. þuan alýþ: 6,50 satýþ:8,04 görünüyor garanti sitesinde.
ohaa ne oldu ki?
Yer Ýmleri