7.78 eski zirvesi...bu gün 7.79 dan döndü...sanki teknik olarak onay aldý gibi...ama yinede 7.78 destek olup olmayacaðýna bakmak lazým...
7.78 eski zirvesi...bu gün 7.79 dan döndü...sanki teknik olarak onay aldý gibi...ama yinede 7.78 destek olup olmayacaðýna bakmak lazým...
Nereye bakalým [emoji49] yatýrýmci iliþkileriyle irtibatta olan varmi arkadaþlar þu son günlerdeki hareketi sormak lazým
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdýklarým "keþke benim olsa" anlamý taþýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
Net Dönem Karý veya Zararý
2.368.201
Hareketin sebebi belli oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Akýllý olan bu kaðýttan uzak durur
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bilançoda esas faliyet kârý 4.2 milyon...yani tam beklrndiði gibi...fakat yine bazý giderlerle dönem sonu kârý düþük görünüyor...aslýnda çok sýkýntý olmamasý lazým...ama malum spekler bunu kullanmayý pek sever...
7.78 destek olacakmý derken bunu kastetmiþtim aslýnda...spekler bu durumdan nemalanmak isteyecekleri için muhtemelen aþaðý fiyatlarý göstereceklerdir...
Diðer taraftan bakarsak...hisse 4.×× fiyatlardan 3 ay içinde 8.80 kadar geldi...maliyeti düþük olanlar kâr realizasyonu yapmýþtýr zaten...
YATIRIM FAALÝYETLERÝNDEN KAYNAKLANAN NAKÝT AKIÞLARI
-6.456.530
Makine parkýný yenilemiþlerdi,borçlarýný kapatýyorlar sanýrým...Benim gözümde çok olumsuz bir bilanço yok. Ciro artýþýnýn beklenen seviyede olmamasý haricinde pek sorunda yok.
Son düzenleme : HBYKCN; 15-08-2017 saat: 00:16.
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Merak edip okumak isteyenler için Faaliyet raporundan alýntýlar;
Ýþin doðrusu ditaþýn havacýlýk ve savunma sanayi ,ve ayný zamanda raylý sistem endüstrisi hakkýnda arge çalýþmalarý yapmasý ve yeni müþteri arayýþlarý oldukça ilginç.Bunu yeni yollanan faaliyet raporunda okudum...Böyle bir çalýþma vardý benmi yeni öðrendim.Bilemedim...
Son düzenleme : trend1966; 15-08-2017 saat: 01:32.
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri