Bende onu diyorum zarar ediyor adamlar ama aklıma başka da bişe gelmiyor sanki finansmanın malı
Bende onu diyorum zarar ediyor adamlar ama aklıma başka da bişe gelmiyor sanki finansmanın malı
yarýn anlarýz 2 gündür iþ ve mekta kimin malýnýz satýyor.. 1.350.000 oldu toplamda.. Bu kadar mal iþ ve yatýrýmda görünüyor
Bir topic de hisse toplanýyor mu, uçacakmýþ, yukarýda asla þu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazýlýyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiþtir
Yatirim fonlarinin mali bu heralde 1.5mil lot. Meksa ve isyatirim virmanlanip satildi ve bu haldeyiz. Resmen bantasla yarisiyoruz
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence yatirim finasman duruyor. Isyat tanda biri topladi. Ama lotlqr yine esit ve cok parcalandi. Isimiz zor
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarim yatirimin mali degildir bu.
Hayatimda gordugum en kahpece hareket bu
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Tebde de 900 kusur bin olmasi lazim bu namus yoksunu buna virman yapabilir
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Meksa soluk vermiyor
Pilim bitti arkadaşlar 35k aldım toplamda maliyet 3.05 uzun vade karsanı bozdurdum yanarım da ona yanarım ne güzel 1.84 den almıştım .hırsıma yenik düştüm panikle allah bealnızı versin
Yer Ýmleri