5,80 e kadar bastý ya.... ilginç bi kaðýt yeminle bu dgzte..
5,80 e kadar bastý ya.... ilginç bi kaðýt yeminle bu dgzte..
Toplayamadi demek ki, bir sorti daha yapacak, nasil olsa alan yok, topladigi kardir.
Sayýn rabýta, ben aracý kurumlara çok fazla itimat etmeyin derim. Bence bildiðiniz gibi yapýn. Sonuçta oradakiler de çok biliyor olsalardý kendilerine çalýþýrlardý. Ayrýca bilmiyorum ben kendi yapým gereði direk aracý kurum önerisi ile hareket etmeyi sevmiyorum. Ama yine de sizin kararýnýz. Bol kazançlar dilerim.
***DGZTE*** DOÐAN GAZETECÝLÝK A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
23.05.2018, 18:24:52
***DGZTE*** DOÐAN GAZETECÝLÝK A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler [] Ýlgili Fonlar [] Türkçe Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
** Ana ortaðýmýz*Demirören Medya Yatýrýmlarý A.Þ. tarafýndan KAP'ta yayýnlanmak üzere*Þirketimize gönderilen açýklama aþaðýdadýr: "Demirören Medya*Yatýrýmlarý A.Þ. ile Doðan Medya Grubu Holding A.Þ. arasýnda 06.04.2018*tarihinde imzalanan Hisse Satýþ Sözleþmesi uyarýnca, Doðan Gazetecilik A.Þ.'nin*sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL nominal deðerli paylarýn*devralýnmasý nedeniyle doðan zorunlu pay alým teklifi yükümlülüðü kapsamýnda*pay alým teklifi yapmak ve bu amaçla pay alým teklifi bilgi formunun*onaylanmasý ve pay alým fiyatý hesaplamasýnda 22.03.2018 tarihli TCMB döviz*alýþ kurunun kullanýlmasý talebi ile bugün SPK'ya baþvurulmuþtur."
Hayýrlý olsun ortaklar...
Ama neden 22.03 2018 tarihli kur onu anlayamadým...Yasal mevzuat ortada...
Anlasildi ki demiroren de yamyamlik konusunda aydin emmiden asagi kalmayacak
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri