Invest tekrar ykselttiinde nasl.olsa decek diye vereceiz dimi hepimiz
Yatrm finansmanda hareketi balatan kimse buda o.
Gndem Maddeleri
1 - Al ve Toplant Bakanl'nn tekili.
2 - Toplant Tutanann imzalanmas hususunda Toplant Bakanl'na yetki verilmesi.
3 - 1 Ocak 2017 - 31 Aralk 2017 hesap dnemine ait Ynetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmas, grlmesi ve onaya sunulmas.
4 - 1 Ocak 2017 - 31 Aralk 2017 hesap dnemine ait Bamsz Denetim Kuruluu Gr'nn okunmas, grlmesi ve onaya sunulmas.
5 - 1 Ocak 2017 - 31 Aralk 2017 hesap dnemine ait Finansal Tablolarn okunmas, grlmesi ve onaya sunulmas.
6 - Ynetim Kurulu yeleri ve yneticilerin 1 Ocak 2017 - 31 Aralk 2017 hesap dnemi faaliyet, ilem ve hesaplarndan tr ayr ayr ibra edilmeleri.
7 - irket'in "Kar Datm Politikas" erevesinde, Ynetim Kurulu'nun 2017 hesap dnemi karnn datmna ilikin nerisinin kabul, deitirilerek kabul veya reddi ile nerinin kabul halinde kar datm tarihinin belirlenmesi.
8 - Ynetim Kurulu ye saysnn ve grev sresinin belirlenmesi ile belirlenecek srede grev yapmak zere Ynetim Kurulu yelerinin seimi
9 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara balanmakszn, Ynetim Kurulu yeleri ve st dzey yneticiler iin belirlenen "cret Politikas" ve politika kapsamnda yaplan demeler hususunda ortaklarn bilgilendirilmesi.
10 - Ynetim Kurulu yelerine grevleri sresince denecek cretlerin belirlenmesi.
11 - Trk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasas Kurulu dzenlemeleri erevesinde Ynetim Kurulu'nun Bamsz Denetim Kuruluu seimi ile ilgili nerisinin grlmesi ve onaya sunulmas.
12 - irket Esas Szlemesi erevesinde, 1 Ocak 2018 - 31 Aralk 2018 hesap dnemi faaliyet ve hesaplarnn grlecei Olaan Genel Kurul Toplants'na kadar yardm ve balar iin st snr belirlenmesi ve Ynetim Kurulu'na yetki verilmesinin grlmesi ve onaya sunulmas.
13 - Sermaye Piyasas Kurulu'nun izni ile Trk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasas Kanunu, Sermaye Piyasas Mevzuat ve ilgili mevzuatn izin verdii tutara kadar borluluu ifade eden sermaye piyasas arac (varant dahil) ihra edilmesi ile ihra zaman ve koullarnn tespiti hususlarnda 1 Ocak 2018 - 31 Aralk 2018 hesap dnemi faaliyet ve hesaplarnn grlecei Olaan Genel Kurul Toplants'na kadar Ynetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun grlmesi ve onaya sunulmas.
14 - irket Esas Szlemesi erevesinde, Trk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasas Kanunu, Sermaye Piyasas Mevzuat ve ilgili mevzuatn izin verdii tutara kadar kar pay avans verilmesi ile zaman ve koullarnn tespiti ile ilgili olarak Ynetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun grlmesi ve onaya sunulmas.
15 - Ynetim Kurulu yelerine Trk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'nc maddelerinde yazl i ve ilemleri yapabilmeleri iin yetki verilmesinin pay sahiplerinin onayna sunulmas.
16 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara balanmakszn ynetim kontroln elinde bulunduran pay sahiplerinin, Ynetim Kurulu yelerinin, idari sorumluluu bulunan yneticilerin ve bunlarn e ve ikinci dereceye kadar kan ve shri hsmlarnn, ortaklk ile kar atmasna neden olabilecek nemli bir ilem yapmas ve/veya ortakln iletme konusuna giren ticari i trnden bir ilemi kendi veya bakas hesabna yapmas ya da ayn tr ticari ilerle uraan bir baka ortakla sorumluluu snrsz ortak sfatyla girmesi kapsamnda gerekletirilen ilemler hakknda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
17 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara balanmakszn; Sermaye Piyasas Mevzuat ve ilgili dzenlemeler kapsamnda irket'in 1 Ocak 2017 - 31 Aralk 2017 hesap dneminde, sosyal yardm amacyla vakf, dernek, kamu kurum ve kurulularna yaplan balar hakknda bilgi verilmesi.
18 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara balanmakszn; nc kiiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat salanmad hususlarnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
Adam mal nasl yklr n dersini veriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
ilave „‟Genel Kanuni Yedek Ake‟‟ ayrldktan sonra, kar pay datmna baĢland tarihte
“ksurat” konusunda geerli olan, Merkezi Kayt KuruluĢu A.ġ. kurallarna da uymak
suretiyle, “karlmĢ Sermaye”nin brt %29,19250‟si, net %24,81362‟si orannda olmak
zere, toplam 30.652.122,57 Trk Liras (brt), 26.054.304,18Trk Liras (net) tutarnda
“nakit” kar datm yaplmas ve kar pay datmna en ge [30 Nisan] 2018 tarihinde
baĢlanmas,
- Bamsz denetimden geen ġirketimiz‟in Bireysel Finansal Tablolar‟na gre; gerekli yasal
karĢlklar ayrldktan sonra kar datmna konu edilmeyen 8.037.701,19 Trk Liras
tutarndaki datlmayan karlarn “GemiĢ Yllar Karlar” hesabna alnmas,
-
hususlarnn birlikte Genel Kurul'un onayna sunulmasna,
Bunlarin yapacagi is bu kadar olur
Burada yer alan paylamlar asla yatrm tavsiyesi deildir.Bu spk mevzuatna gore su tekil eder.Kiisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer mleri