Aydýn Doðan, Doðan Medya'ya veda etti
Ýstanbul/DHA06.04.2018 - 18:47 | Son Güncelleme: 06.04.2018 - 19:15
Doðan Holding Onursal Baþkaný Aydýn Doðan, Hürriyet ve Doðan Medya'ya veda etti.
Aydýn Doðan, Doðan Medyaya veda etti
PAYLAÞ
Flip
Yorum yazA
Haberin diðer fotoðraflarý için týklayýn
Aydýn Doðanýn vedasýnda karelerAydýn Doðanýn vedasýnda karelerAydýn Doðanýn vedasýnda karelerAydýn Doðanýn vedasýnda kareler
Aydýn Doðan ilk olarak Posta Gazetesi, Fanatik Gazetesi ve Medyanet'in bulunduðu Trump Towers'a gitti.
Aydýn Doðan'ýn yanýnda kýzlarý, Aydýn Doðan Vakfý ve Doðan Online Yönetim Kurulu Baþkaný Hanzade Doðan Boyner, Doðan Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Begümhan Doðan Faralyalý, Aydýn Doðan Vakfý Yönetim Kurulu Baþkan Vekili ve Doðan Holding Yönetim Kurulu üyesi Vuslat Doðan Sabancý da yer aldý.
ÇALIÞANLAR ALKIÞLARLA KARÞILADI
Doðan, çalýþanlar tarafýndan Trump Towers giriþinde alkýþlarla karþýlandý.
Aydýn Doðan kendisini dýþarýda bekleyen çalýþanlara sarýlarak tek tek tokalaþtý. Dýþarýdaki karþýlama töreninin ardýndan Aydýn Doðan, Posta Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Rýfat Ababay, Fanatik Gazetesi Genel Yayýn yönetmeni Necil Ülgen ve gazete çalýþanlarýyla sohbet etti. Aydýn Doðan kýsa bir konuþma yaptý.
"Bu meslekte 40 yýl gazete sahipliði yapan tek kiþi herhalde tek kiþi benim" diyen Aydýn Doðan, "Yoruldum. Gönlümüzle, kendi rýzamýzla, hiç bir baský altýnda kalmadan sizlerden ayrýlýyorum" diye konuþtu. Konuþmalarýn ardýndan Aydýn Doðan çalýþanlarla hatýra fotoðrafý çektirdi.
ÝKÝNCÝ DURAÐI HÜRRÝYET OLDU
Aydýn Doðan daha sonra Doðan Haber Ajansý, Hürriyet Gazetesi ve Hürriyet Daily News'in bulunduðu Baðcýlar'daki Hürriyet Dünyasý binasýna geçti. Aydýn Doðan çalýþanlar tarafýndan karþýlandý.
Burada düzenlenen törende Aydýn Doðan Vakfý ve Doðan Online Yönetim Kurulu Baþkaný Hanzade Doðan Boyner, Doðan Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Begümhan Doðan Faralyalý, Aydýn Doðan Vakfý Yönetim Kurulu Baþkan Vekili ve Doðan Holding Yönetim Kurulu üyesi Vuslat Doðan Sabancý ve Doðan TV Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Arzuhan Doðan Yalçýndað da yer aldý.
Törende konuþan Hürriyet Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Fikret Bila "Ýþ ve medya sektörünün iki köklü ailesinin aldýðý bu kararýn her iki aileye ve sektörümüze hayýrlý olmasýný diliyorum" dedi. Ertuðrul Özkök, "Aydýn Bey, adalet ve merhamet arasýnda hep o dengeleri çok hassas bir þekilde kuran patron olarak bize her gün dersler verdi" diye konuþtu.
Veda töreninde Hürriyet Gazetesi Ýcra Kurulu Baþkaný Çaðlar Göðüþ ve gazetenin yazarlarý Sedat Ergin, Doðan Hýzlan ve Ahmet Hakan da konuþtu.
"GEMÝYÝ BATIRMAMAK ÝÇÝN ÇOK ÇÝLE ÇEKTÝM"
Aydýn Doðan ise konuþmasýna kuruma emeði geçen herkese teþekkür ederek baþladý. Aydýn Doðan, Demirören ailesiyle önümüzdeki günlerde bir araya gelerek devir töreni gerçekleþtirileceðini kaydetti.
Aydýn Doðan, "40 yýlda dalgalarla boðuþtum, gemiyi batýrmamak için çok çile çektim. Gemiyi limana salimen getirmek için uðraþtým ve gemi, Türk basýnýnýn amiral gemisi olarak salimen limana ulaþmýþtý. Hürriyet'ten ayrýlýrken üzülüyorum ama onurlu bir þekilde gelenlerin de devam ettirmesini diliyorum" dedi.
Bütün çalýþanlara teþekkür eden Aydýn Doðan, hakkýný helal ettiðini belirterek helallik istedi. Doðan çalýþanlarýn alkýþlarý arasýnda Hürriyet gazetesi binasýndan ayrýlarak Kanal D ve CNN Türk'ün bulunduðu Doðan Medya Center'e geçti.
Buradaki törende de konuþan Aydýn Doðan, "Arkadaþlar, bu arkamdaki tabloda 'biz sizi çok sevdik' diye yazýyorsunuz. Ýnanýn ben sizi daha çok sevdim. Çok candan, çok içten sevdim" dedi.
Aydýn Doðan son olarak Hürriyet binasý önünde çalýþanlarla toplu fotoðraf çektirdi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ay...-etti-40797098
Hayýrlý olsun 3 dk önce haber HÜRRÝYETTEDE çýktý
kapta hala týk yok
inþallah pztesi sabah verirler haberide haftasonu iþ soðumaz pazartesiye kadar...
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri