demekki bu kadar kasmasi bu yuzdenmis... milleti hurriyete cullandirdilar bi ara bende acaba mi dedim bugun bile uyuz olmustum azdaha satacaktim bu hareketlere...demekki bunu biliyorlardi ve o yuzden kastilar kagiti...
demekki bu kadar kasmasi bu yuzdenmis... milleti hurriyete cullandirdilar bi ara bende acaba mi dedim bugun bile uyuz olmustum azdaha satacaktim bu hareketlere...demekki bunu biliyorlardi ve o yuzden kastilar kagiti...
Bende tam tersi düþünüyorum. Hurgz da duyumu alanlar satiþ fiyatýna kadar hatta daha üstüne cekti 2 günde hisseyi. Hurgz da satýþ fiyatýný öðrenip mala girenler dgzte de bu bilgiyi alamadýlar mý? Aldýlarsa fiyatý neden 5 tl ye kadar çekip p.tesi babasýnýn oðluna 5 civarindan satma gereði duymadýlar.
Deli sorular. 14 yildir borsadayým mantýðýný anladýysam arap olayim.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hurgz de ki iþlemler satiþ fiyatinin birilerinin kulagina fýsýldandýðý izlenimi yarattý bende.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu en son gelen haberle ilgili. Doðan holdinge ait hisseler belirlenen fiyattan devredildi. Dgzte 5.47 olarak belirlenen fiyattan dogan ailesindeki þahýslara ait olan hisselerde devrediliyor. Ayrýlma hakký dogan holding hisseleri için söz konusu. Bizde zorunlu çaðrý olacak 5.47 'den.
Arkadasim iktisap edecegimiz paylar dedigi yaklasik ailedeki sahislarda olan 560 bin lot. Kyyi ilgilendiren bir durum yok. Zaten dogan holdingin payi %92.55 gibi birsey aile bireylerinin payiyla birlikte %93 kusur oluyor. Geri kalan 7.2 milyon civari hisse icin de cagri olacak
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Yer Ýmleri