-
muhtemelen yapılan hareket cep to cep ama patrona mal almak istersen bu fiyatan gel al demis olabilir. gecen gun de 198 bin satısa gostermisti ama alan olmadı.
-

Originally Posted by
temel analiz 1
demirören e akıl verdim, buradan...
Çağrıya kadar çek 10-15 e ayıbı temizle, çağrıda gündemden çıkar, sende itibarını kurtarırsın... Yazdıydım, birkaç sayfa önce
belki de alan odur
Yada kar payı dagıtım kararı alırsa belki kaybolan itibarını bir nebze de olsa geri alır.
-
SPK 'nın bu başvuruyu cevaplaması bu kadar zor mu gerçekten. olumlu ya da olumsuz bi karar vermesi ne kadar sürer tahminen.
-

Originally Posted by
Ayrush
SPK 'nın bu başvuruyu cevaplaması bu kadar zor mu gerçekten. olumlu ya da olumsuz bi karar vermesi ne kadar sürer tahminen.
30-45 gün arası standart olanı
-

Originally Posted by
balıkadam
30-45 gün arası standart olanı
Bu da demek oluyor ki seçim oncesi çagrı olması zor. Ekmek isteyen herkes seçim riskini alacak tupcuyle beraber. Olası bir muhalefete yonelik bir seçim sonucu tüpün şiddetli patlaması demek olur. Patlamayla birlikte ilk ucan da Demiroren olur.
-
Haydi Abbas Vakit Tamam
Akşam Diyordun İşte Oldu Akşam. 
https://www.youtube.com/watch?v=4ldZOF7pm8w
YTD
-

Originally Posted by
viscan
Bu da demek oluyor ki seçim oncesi çagrı olması zor. Ekmek isteyen herkes seçim riskini alacak tupcuyle beraber. Olası bir muhalefete yonelik bir seçim sonucu tüpün şiddetli patlaması demek olur. Patlamayla birlikte ilk ucan da Demiroren olur.
Seçim sonucu ne olursa olsun o tüpçü tüpleri patlayacak. Biz seçim sonucunu düşünerek almadık. Kanun ve tebliğe, ülkede hukukun üstünlüğü olduğuna inanarak aldık.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri