-

Originally Posted by
elfidaa
aracı kurum tutuyor parayı saat 14 de geçti benim
Doğrudur maalesef bazı kurumlar bizim bildiğimizden daha az şey biliyorlar.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
elfidaa
1- dün temettü haberi geldi
2-bu akşam spk onay bekliyoruz yada haftaya
3-Yarın A grubuna geçiş haberi
http://www.borsaistanbul.com/urunler...d-grubu-paylar linkinden ulaşabileceğiniz A,B,C,D Düzenlemesi Uygulama Esasları’na göre;
6 aylık günlük ağırlıklı ortalama fiyatlar ile 6 aylık ortalama FDP sayısı kullanılarak hesaplama yapılmaktadır.
Buna göre yapılan hesaplamada, DGZTE payının ortalama fiili dolaşımdaki pay değeri SPK’nın A grubu paylar için belirlediği sınır olan 30 milyon TL’nin altında yer almaktadır.
bıst ten gelen yanıt
-

Originally Posted by
elfidaa
http://www.borsaistanbul.com/urunler...d-grubu-paylar linkinden ulaşabileceğiniz A,B,C,D Düzenlemesi Uygulama Esasları�na göre;
6 aylık günlük ağırlıklı ortalama fiyatlar ile 6 aylık ortalama FDP sayısı kullanılarak hesaplama yapılmaktadır.
Buna göre yapılan hesaplamada, DGZTE payının ortalama fiili dolaşımdaki pay değeri SPK�nın A grubu paylar için belirlediği sınır olan 30 milyon TL�nin altında yer almaktadır.
bıst ten gelen yanıt
Çok önemli değil degişen birşey olamazdı zaten. Biz şimdi spk bültenlerini takip edelim. En önemli beklentimiz bu şimdilik
-

Originally Posted by
balıkadam
Çok önemli değil degişen birşey olamazdı zaten. Biz şimdi spk bültenlerini takip edelim. En önemli beklentimiz bu şimdilik
SM-G930F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bossa 6 tl den 8 tl oldu üç günde A grubu
-

Originally Posted by
elfidaa
bossa 6 tl den 8 tl oldu üç günde A grubu
Bence o çok düşmüştü tepki verdi. Başka hisselerde var a grubuna giren onlarda bir hareket olmadı
-

Originally Posted by
iki gozum
An itibari ile temettüler hesaplara geçti.
Yönetime tekrar teşekkür ederim.
YTD
hesabımı kontrol ettim ama görmüyorum. bir şey yapmam gerekiyor mu? bankadaki danışmanıma sormalı mıyım? bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
-

Originally Posted by
Ali Z.
hesabımı kontrol ettim ama görmüyorum. bir şey yapmam gerekiyor mu? bankadaki danışmanıma sormalı mıyım? bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
dün mesai saat içinde geçmesi gerekirdi çalıştıgınız aracı kurum arayın
-

Originally Posted by
elfidaa
dün mesai saat içinde geçmesi gerekirdi çalıştıgınız aracı kurum arayın
teşekkür ederim bugün geçmiş hesaba
)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz