-

Originally Posted by
akashi
Temel tekniği gayet iyi kafasını yukarı kaldırınca spek 4 5 kademe üstüne yığıyor lotlari.anlaşılan yeteri kadar toplayamamis
ASUS_T00I cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergun ayni sey. Bugunde gitmesin diye 4 5 kademe ustune lotu yigdilar. Bu isin sonu iyi biticek. Minumum 6-7 arasi beklentisindeyim. Aynisini kutpo da yaptilar 2.80 den 9 gitmisti kagit 6 ayda. Spek ekibiyle calisiyor. Son kagitlarida dokunce vericek coskuyu. Zaten grupta son harekete gecen kagit en iyi gidecek kagit olur. 2004 7.85gordu bu kagit. Gerisini siz dusunun.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
diabl0
Hergun ayni sey. Bugunde gitmesin diye 4 5 kademe ustune lotu yigdilar. Bu isin sonu iyi biticek. Minumum 6-7 arasi beklentisindeyim. Aynisini kutpo da yaptilar 2.80 den 9 gitmisti kagit 6 ayda. Spek ekibiyle calisiyor. Son kagitlarida dokunce vericek coskuyu. Zaten grupta son harekete gecen kagit en iyi gidecek kagit olur. 2004 7.85gordu bu kagit. Gerisini siz dusunun.
SM-P602 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt toplu babayigitin biri alsa dansöze çevirir spegi
-
3 duvarından döndü hadi spek dansözlük yapma götüreceksin elin mahkum.aşağı basma numaralarını bırak vermem
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
garanti is yatirim calisiyor. bugun blok satislara devam. diger kurumlar 2 gun girip cikiyorlar amac ne cozemedim.
-
Beni dökmeden götürmeyecek gibi.94 den başlayarak 86 ya kadar düşüşte her kademeden 2500 lotaldim.Kağıt sığ olunca adam akşam tek tek sayıyor lotları.
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
haftaya bizim gunumuz. dgzte sira sende. tweterda herkes hedef fiyat vermeye baslamis.
-

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri