Garanti ne yapmis oyle sasirti beni. En buyuk satici en buyuk alici olmus. Is yatirimda alaydi iyiydi. Bakalim bugun iyi sýkýsma yapti keske 3.22 kalaydi.
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti ne yapmis oyle sasirti beni. En buyuk satici en buyuk alici olmus. Is yatirimda alaydi iyiydi. Bakalim bugun iyi sýkýsma yapti keske 3.22 kalaydi.
Seref yoksunu 3.16 ya 39315 tane yazdi
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Son dk dususlerine alistik. Nedense bu sahislar son 1saatte cikip hisseyi asagiya basmaya basliyor. Direnci gecmesin hisse hitmesin diye her rezilligi yapiyorlar. 7tl kadar beklemeye devam.
arkadaþlar,
dgzte nin elinde yatýrým amaçlý gayrimenkuller: 210.452.000
mýpaz nin elinde yatýrým amaçlý gayrimenkuller: 194.388.739
hurgz nin elinde yatýrým amaçlý gayrimenkuller: 220.359.144
var bunlarýn birbirleriyle ilgisi varmý mesela mýpaz bu arsalara imar çýkacak diye yükseldi.
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
KAP : DOHOL , HURGZ, DGZTE, DITAS, DOBUR, MIPAZ, CELHA, DFKTR
15.09.2017 13:26:30
Bazý kuruluþlara ait televizyonlarýn, internet sitelerinin ve gazetelerin 14 Eylül 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihli yayýnlarýnda, 60 yýllýk köklü geleneklere sahip ve tüm iþlemleri þeffaf Grubumuz hakkýnda kasten yanlýþ, yanýltýcý ve iftira teþkil eden haberler bir karalama kampanyasýna dönüþtürülmüþtür.
Þirketlerimizi ve paylarý Borsa'da iþlem gören þirketlerimize yatýrým yapan yatýrýmcýlarýmýzý zarara uðratan ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý baðlamýnda suç teþkil ettiði düþünülen bu tür haberleri bilinçli olarak yapanlar hakkýnda her türlü yasal haklarýmýzý kullanacaðýmýzý kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Doðan holding ve Aydýn Doðan ile ilgili bir mektup muhabbeti sosyal medyada bayaðý yayýlmýþ..
http://www.iha.com.tr/haber-aydin-do...urundu-672343/
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihlas grubunun karalama kampanyasinin devam etmesi uzerine kap gelen aciklama.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri