kuzu kuzu isimli Üye şuanda online konumundadır
furuşan akıncı
AL-HARAKAT AL-JAWHARİYYAH.....
borsada esas olan ise budur....degişmiyen tek şey sürekli DEGİŞENDİR.....
al-mahluklar....sürekli akışta iken....bunların ESAS AKIL ın yönlendirmesi ile....her degişimlerinden yeni bi TREND dogar...TREND in dibinde ESAS AKIL devredeyken....TRENDİN tepesinde al-mahluklar devrededir....bunlar TRENDİ şişirmeye devam eder....o kadar cokturlarki....ESAS AKIL ın bunu durdurması imkansızdır....çıg gibidir bu....korkunc inanmış bi yıgındır....
bu aynı zamanda....AKILLARIN oluşturdugu substantial motion....SOROS böyle demişti 1987 de neredeyse batıyordu....KAOSU getirir....ve fekat....esas AKIL bile bundan büyük darbeler alır....2008 lehmanın çöküşü gibi...
işte molla sadra nın....sarayan al wujud diye tanımladıgı....varolusculuk esaslı bu durum....ESAS AKLI hep korkutur....FED in birinci görevi aslında BALONLARI engellemektir....yoksa KAOS aha oradadır....metafizik ve metalanguage.....
insanoglu....metafizikle....yani fizikten sonra ile dogruyu ararken....metalanguage...yani konusulan dille dogruyu saklar....
insanogllu....muhalle baskısı yasar....düşünürken elde ettikleri....konusurken farklı çıkar agzından....
bunu ortadan kaldırmak üçün....borsalarda veya baska alanlarda....nicklerle yazan ortamlar yaratılmıştır....
bu nickler...kişiyi özgür kılar....kendi gerçek varlıgı görünmedigi için düşündügü gibi konussun istenir....
ve fekat....ülkemde....bu nicklerle yazan insanlarda baskı altına alınır....yaz ulen gerçek kimligini seni bilelim derler...
bu aslında....seni bilmek için istenmiş bi arzu degildir....seni susturmak...baskıya almak...düşündügün gibi konusmak yerine....duymak istadikleri gibi konusmanı saglamak üçündür...
bu şekilde...gide gide...düşündügü gibi konusan toplum bireyleri yerine....herkesin duymak istedigi gibi konusan toplum bireylerine ulasılır....
işte bu hale getirilmiş bi toplumda.....o toplumun varolusu----EXİSTENCE---artık mumkun degildir....
bu özetle....dogru yoktur...dogru yansıtılandır....oda yalandır....by kuzu...ya dönüşür herşey...
yada....
hiçbirsey göründügü gibi degildir....by kuzu...ya dönüşür....degerli dostlarım....
size...bi islam flozofunun dünyaya nasıl baktıgını yansıttım....
elimden geldigince yalın ve basite indirgiyerek yaptım bunu....
insanoglu üçün tekdogru vardır....
oda anarahminde....bedenine üflenen ruhtur....bu YÜCE YARADANDIR....onun parçasıdır....git dog....VE MÜKEMMELE ULAŞTIR....
Ve fekat....
dogan ve büyüyen bu ruh ve beden....mevcut bilgilerle kirletilir....dogru ve yalnıs arasında sürekli yolculuk yapar....VE DOGRUYU TAM BULAMADAN TEKRAR ÖLÜR....
benim bulamadıgım gibi...bunca çabama ragmen....
ve benim ölecegim gibi.....
Kuzu ölümsüzdür...Hepimiz kuzuyuz....

Yer İmleri