Teşekkürler,bayagi kalin bi vergi çıkıyor,kiranin 3 te biri gidiyor
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler,bayagi kalin bi vergi çıkıyor,kiranin 3 te biri gidiyor
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi yatıracak arkadaşlar, gib.gov.te'den kredi kartı ile komisyonsuz yatırabilirsiniz. Kredi kartı kampanyalarına da bakın. Benim kart 3 taksit yapıyor.
Saygılar.
Vakıfbank tan ve iş yatırım Dan hesap açtım eurobond almak İçin us900123ct57 kodlu eurobond u ne kadara alabiliyoruz son bir iki gün içinde fiyat alabilen oldumu Vakıfbank’tan sordum 101 lira diyor eurobond İçin ama stutgart bourse sitesinde 95 lira görünüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsada gecen fiyatlar endikatif fiyatlar olabilir. OTC piyasalarda uzlasi olan her islemi gormeyebiliriz. Dolayisiyla raporlarda ya da borsada yer alan fiyatlarin tam olarak neyi ifade ettigi (islem gecen en dusuk ve en yuksek fiyatlar mi, herhangi bir anda gecen endikatif alim-satim fiyatlari mi, kapanis itibariyle gecen alim-satim fiyatlari mi) bilmeden yorum yapmak pek mumkun degil. Araci kurumlar da cogu zaman kendi calistiklari piyasa yapici buyuk kurumlardan fiyat alarak alim satim icin fiyat veriyor anlik fiyat isterseniz.. Ozellikle kurumsal eurobond piyasasini birden fazla emlakcidan fiyat alip vererek islem yaptiginiz bir tezgahustu piyasaya benzetip dusunmek en iyisi. Borsalar gibi organize bir piyasa olmadigi icin fiyatlar da hep "endikatif".
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Vakıfbank şuradan hesaplayabilirsin
https://www.vakifbank.com.tr/tavhil-...px?pageID=2378
Alma zamanı mı gençler ne yapıyoruz![]()
Yer İmleri