Yani demem o ki internet sitesi, orada gosterilen fiyat hikaye..
O anda ne var o kendi aralarinda kullandiklari ekranda esas olan o..
Syg,
Yani demem o ki internet sitesi, orada gosterilen fiyat hikaye..
O anda ne var o kendi aralarinda kullandiklari ekranda esas olan o..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Evet kesinlikle doğru ama bu alıcı değil satıcı ve pazarlamacının lehine olduğu için bu şekilde.
Bu işlemler bir an önce BIST üzerinde gerçekleşse çok daha iyi olabilir. Ama bu piyasayı borsaya açmak devletin çok işine gelmeyebilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ben cok araştırdım. En iyi fiyat İş Yatırımda. İş yatırım hesabınız yoksa işbanktaki hacmi iyi olan eurobondlarda da makas oldukca iyi.
Merhabalar, araniza yeni katildim. Okuyabildigim kadar da gecmis sayfalardan bir kismini okudum. Oncelikle bu sayfada emegi gecen, uzun suredir burada paylasim yapan herkese tesekkur ederim.
Ilk sorum investing veya benzeri finans portallarinda gosterilen bond fiyatlari temiz fiyat midir?
US900123CF53 (03/22/2024 vadeli 5,75) bu bonddan portfoyume bir miktar ekledim. Alis fiyatim 97,95.. Bu bond hakkindaki yorumunuz nedir acaba?
Not: Eurobond fiyatlari ciddi bir artis gosterirse satabilirim, bununla birlikte kira geliri gibi gelir elde etmek isteyen uzun vade / dusuk risk profilinde bir yatirimci olarak vade sonunu bekleyebilirm.
Merhaba,
Investing'i bilmiyorum ama benim baktığım yerler genelde temizi yazıyor.
Süpheniz varsa;
https://www.finanzen.net/anleihen/a1...uerkei-anleihe
Buraya gidin. Ben sizin bonoyu arattırdım.
Aşağılarda yer alan "Analyse und Rating" başlığında hem temiz, hem de kirli fiyatları yazıyor.
Saygılar.
Tesekkurler. Verdiginiz sitedeki makas cok iyiymis. Keske bankadaki fiyatlar da bu sekilde olsa. Bonoyu alir almaz %2,5 - 3 kadar makas farki cikiyor ama yapacak birsey de yok sanirim. Bankalar hem bu makastan, hem de fiyatlara yedirdikleri kar paylarindan cok iyi kazaniyorlar bu durumda.
Yer İmleri