vade sonu beklemeden çıkmakla , vade sonunu beklemek farkli şeyler , erken cikis beyanname gerektiriyor. bunuda goz önüne alin
itfayı beklememe niyetiyle girmeyin, diğer arkadaşlar da uyarmış, vergi konusunu okuyun.
verdiğiniz örnekte 2041 vadeliden 2028'e göre daha çok, kabaca %15 daha çok kazanırsınız, şu andaki getiri oranlarını kıyaslama için kullanabilirsiniz. burada ince hesap yapmak yerine itfayı bekleyebileceğiniz vadeye girmeniz kazancınızı daha fazla etkiler.
Burger 2038, 102
Teb 2038, 101
ytd
Burgani tavsiye etmem diğer bankalardan alıp üzerine 1 puan kar ekleyip satıyor. Kendi stokunda olanlarda da bu şekilde bir politika izliyor . Nedeni küçük ve butik bir banka olması ve işlem hacminin diğerlerine göre daha düşük olması Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Evet ben de tahmin ettim ama para orada şu an. Teb/vakıf ile burger arasında 1% civarı bir fark var alırken. Parayı başka yere swift yapmaya çekiniyorum sırf eurobond almak için. Burger bu ay faizleri 1.5% altına düşürürse büyük ihtimalle yolları ayıracağız gerçi çünkü orada tutmanın anlamı kalmayacak.
Ytd
Yer İmleri