Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
Tabiki yapabilirsiniz.benim dediğim birisine gidin demek doğru değil.bu başlığı ilgiyle takip ediyorum.ama karşıt bir görüş bildirirsem kimse bana gidin diyemez.en fazla moderatör e şikayet eder.oda hakkıdır zaten.ama topic açmak sahip olmak anlamına gelmiyor.bunu yapıcı bir eleştiri olarak alın.piyasada 92 den beri olan biri olarak söylüyorum.yoksa topic çok faydalı.ve saygısızca bir durum yok.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hedef gösteriyorsun..suçluyorsun...bu başlıkta karşıt görüşlü hiç kimseye git denmedi...ama bu başlığın bir misyonu var...başlıktaki 10 kişiden 9 u uzun vade hisse yatırımına inanmış ve bu işe gönül vermiş.

eğer bir kişi uzun vade borsa yatıırmı diye bir şey yok...borsadan bir şey olmaz...sağlam hisseler de kağıttan kaplan vs derse...bu başlıktaki atmosferi sabote etmektir bu.

bu tür konuları konuşarak enerjimi boşama harcıyorum...başlığı da meşgul ediyoruz..başlığı açarken de yazdım, polemik en son istediğim şey...böyle devam ederse bir faydası olmaz bu başlığın.

not: canım sıkkın iken sağlıklı karar vermekte zorlanıyorum...bu nedenle canımın sıkılmasını istemiyorum...bir hafta başlığa ara veriyorum...siz kafanıza göre devam edin.