Sayfa 67/215 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1720 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1.  Alıntı Originally Posted by mabthera Yazıyı Oku
    Merhaba,
    3 aylık sistem bugün normalde hisseleri değiştirmesi gerekiyordu.
    Ama bende değişmemiş. Yani 1-3 ay, 3-6 ay, 6-9. ay ve bugün 10. ay olarak yeni hisse senetleri alması gerekirdi.
    Almamış.
    Sizde durum nedir?

Sayın DRİZM,
    Deneyimlerinize dayanarak sormak istiyorum.
    3 aylık periyotlarda, hisse değişimi olacağı zaman (yani bugün gibi) yeni hisseleri ne zaman alacağız.
    Sistem bugün kapanışa göre yeni hisseleri seçmesi gerekmez miydi?
    Eğer seçseydi bugünkü kapanış fiyatlara yakın değerden yarın sabah mı almamız gerekirdi?
    Şimdiye kadar siz nasıl bir yöntem izlediniz?

Sistem "kapanış fiyatına" piyasa kapandıktan sonra bakarak fiyatı belirliyor, yani teorik olarak bugünkü kapanış alış fiyatınız olacak ve bunu piyasa KAPANDIKTAN SONRA (belki bu akşam ya da yarın sabah) görebileceksiniz.

Bu durumda 2 yol izleyebilirsiniz :

1- bugünkü kapanış fiyatına yakın yerlerden YARIN almayı deneyebilirsiniz (ben bunu yapıyorum.)

2- seansı izleyebiliyorsanız 17.30 dan sonra kanaatinize göre kapanacağını düşündüğünüz bir fiyattan ya da günlük A.O ya yakın bir fiyattan alım deneyebilirsiniz. (ben uygulamıyorum, teorik olarak yapabilirseniz diye yazıyorum).

Alım ve satımda tam kapanıştan işlem yapmak İDEALİ olmakla beraber, ÇOĞUNLUKLA yakın yerler kullanmak durumunda kalıyoruz. Ben alacağım hisseleri belirledikten sonra 3-5'e bakmadan ERTESİ GÜN mutlaka alımlarımı tamamlıyorum.

Bol kazançlar dilerim.

2. Teşekkürler cevabınız için.
    Ancak sistem bugün yeni hisseleri belirlemesi gerekirdi. Ama hala belirlemedi.
    Sizde durum nedir?

3.  Alıntı Originally Posted by mabthera Yazıyı Oku
    Teşekkürler cevabınız için.
    Ancak sistem bugün yeni hisseleri belirlemesi gerekirdi. Ama hala belirlemedi.
    Sizde durum nedir?
    Şimdi kontrol ettim, bende de durum aynı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    selam.bendede aynı.ama ben alım yaptım..değişen bir hisse olmadı.sistemde hata mı var yoksa olabiliyor mu bu durum?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    sn.drizm bu arada 6 ay boyunca her ay 4000 tlik bir ek alım yapmayı düşünüyorum.biste bakmadan.sizce uygun bir strateji olabilir mi? ama her ayın 15 inde.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    selam.bendede aynı.ama ben alım yaptım..değişen bir hisse olmadı.sistemde hata mı var yoksa olabiliyor mu bu durum?
    hangi programla hisse seçiyorsunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    hangi programla hisse seçiyorsunuz?
    queenstock üstat.

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Queenstocks bugün kapanışlarını daha sisteme yansıtmadı. Aldığınız hisseleri nasıl belirlediğinizi öğrenebilir miyim?

Bu arada sisteminize yolun başında para eklemek uzun vadede getiriyi etkileyen önemli bir faktördür. Bu nedenle alımlarınızı dilediğiniz gibi planlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sayfa 67/215 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •