Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
Bunu AFYON la bilimsel olarak kıyaslayamazsın bu bir git bir kahve iç dedik denedin mi bu 2.Kusurumabakma şu an hariçten gazel okuyorsun.2 aya nasıl bitiyormuş o fabrika ? İmkan dahili bile değil sen herşeyi biliyorsun bunu mu bilmiyorsun?Belgeler var elimde rahat ol bilen biliyor mailler SPk şikayet dilekçeleri.+++++++++ Bir ton resmi evrak var.Benim ne yaptığımı kimin ne yapmadığını gösteren.Daha devam edeyim mi al sana ufak bir alıntı ; benden.

BSOKE şirketinizin 21.06.2013 tarihinde karar aldığı yatırımın tutarı nedir?Şirket bu yatırım için gerekli olan nakit ihtiyacını nasıl karşılamayı düşünmektedir?Bu yatırım eğer şu an itibari ile şirket sermayesinden karşılanamayacak bir miktar ise alınan bu karar dünya piyasalarındaki bu karışık zamanda ne kadar doğrudur?

21.06.2013 tarihinde alınan bu yatırım kararı neden BTCIM ile bir birleşme yapıldıktan sonra alınmamıştır.Çünkü belli ki bir nakit ihtiyacı olacak.BTCIM hissesinin geçmiş yıl karları sermayeye eklenmek sureti ile bu iş en maliyetsiz şekilde halledilebilirdi.Keza şirketinizin zaten diğer yatırımları için bankalardan kullanmış olduğu bir sürü kredi mevcuttur.

Böyle bir zamanda hemde nasıl finanse edileceğini bilmeden bu yatırım kararını almak ise tam bir yönetim yanlışıdır.

Bunlar resmi 2013 haziran-temmuz ayında bazı yazışmalardan parçalar.
bu yeni fabrika çok su kaldırır...ben size ne olcagını söyleyim bana göre batısöke birleşmesi olacak...bu kapasıte artısı buna işaret..zaten mevcut fabrika var ama çimentoyu satacak pazarın varmı?o şehrin merkezi,ndeki arazı bu birlşmeden sonra degerlendirilir?benim beklentim bu yönde?ama dogru ama yanlış bu yorum meselesi?