Sayfa 165/1006 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    90 bin olacak ama ne zaman nerden dönecek önemli olan o.... benim icin
    110.000'dan döndü işte hocam, bu ufak git-gellerle aşağı doğru verecek işte

Garanti Bankası;

"Bankamızın takipteki krediler portföyünde yer alan ve toplam anapara bakiyesi 229.362.219,63-TL olan kredi kartı, bireysel destek kredisi, kredili mevduat, ticari kredi alacağı, çek hesabı, sigorta alacağı ve masraf hesabı türündeki tahsili gecikmiş alacakları, toplam 13.370.000,00-TL.'ye Sümer Varlık Yönetim AŞ. ve Destek Varlık Yönetim AŞ.'ye satılmıştır."

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    banka f/k'ları yalan söylüyor, artan vegiler ve azalan alım güüyle sanayi şirketleri büyük öpücüğü de tadınca ne olacak, ha bu arada havayolu şirketleri dünyada bir bir batıyor ve bizim endeksin incisi thy borç batağında, ha bence en alınası kağıt yinede thy ama şuan çook pahalı ve diğerleri satılırken nasibini alacaktır tüm endeks
    Biraz önce faizlerden bahsedildi.

Uçaklar uluslararası faiz oranlarından alınıyor. THY yeni havalimanını HUB yapabilirse büyük potansiyele sahip diye düşünüyorum.

Nasıl bir tasarım yapıldı bilmiyorum ama transfer yolcusuna göre tasarım yapılması gerekirdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Biraz önce faizlerden bahsedildi.

Uçaklar uluslararası faiz oranlarından alınıyor. THY yeni havalimanını HUB yapabilirse büyük potansiyele sahip diye düşünüyorum.

Nasıl bir tasarım yapıldı bilmiyorum ama transfer yolcusuna göre tasarım yapılması gerekirdi.
    yapılmadığına dair haber vardı ama ne olacağı bilinmez tabi, bir de potansiyeli olsada şuan borçlarını vs düşününce şu fiyat riskli gibi 8 lira altını beklemek daha mantıklı geliyor bana 7,x ler dengeli bir rakam gibi

5.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    yapılmadığına dair haber vardı ama ne olacağı bilinmez tabi, bir de potansiyeli olsada şuan borçlarını vs düşününce şu fiyat riskli gibi 8 lira altını beklemek daha mantıklı geliyor bana 7,x ler dengeli bir rakam gibi
    Uygun seviyeden almak lazım.

Lokasyon olarak İstanbul mükemmel bir yer. Küçük ülkeler illa bir iki HUB a uçabiliyor, THY anlaşma yapıyor bir süre sonra o ülkenn havayolu küçülüyor. 300 uçak altı kurtarmıyordur ölçek ekonomisini.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    beklemeye devam..ya kasım ortasına kadar beklerim ya stoplosss..bir ara 8500 puan verdi...ama canı sağolsun......kabul etmedim....beklemeye devammmmmmmmmmm...bir şey bildiğim yok..sadece sistemi aynen kullanma klavuzundaki gibi uygulama inadım tuttu...elektrik muhabbeti olmasın...kralına kadar çarpıldığımın haddi hesabı yok....

7. Akşam pazarı indirim olacak gibi, öylesine işlem oluyor gibi spotta.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Akşam pazarı indirim olacak gibi, öylesine işlem oluyor gibi spotta.
    bu enflasyon verisine çok bile bekledi. alan oldukça aşağı vermiyor bence, aynı kademelerden yediriyor malı, en sonunda alan kalmayınca tak tak tak boşalan kademeleri aşağı veriyor

Sayfa 165/1006 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •