Sayfa 22/279 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2230 madde; 169 - 176 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1. Mantıklı yazılar üzerine paylaştığım grafiği siliyorum arkadaşlar,bol kazançlar hepinize..saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    Mantıklı yazılar üzerine paylaştığım grafiği siliyorum arkadaşlar,bol kazançlar hepinize..saygılar.
    bilgilendirme için teşekkür ederiz. sn. mausolos geldiğinde incelerse seviniriz. ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    Mantıklı yazılar üzerine paylaştığım grafiği siliyorum arkadaşlar,bol kazançlar hepinize..saygılar.
    ne demek istediğinizi anlamadım ama neyse..

4.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    arkadaşta biraz kıskançlık sezdim. alttan alamadı heralde. ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    ne demek istediğinizi anlamadım ama neyse..
    Şunudu demek istedim: uzun vade trendinde sorun görmüyorum. ancak 4,75 bölgesinden 2.75 bölgesine kadar olan düşüşün %61,8 düzeltme seviyesi olan 4,04 bölgesinden geri çekilme olabilir.Umarım anlatabildim?Saygılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    Şunudu demek istedim: uzun vade trendinde sorun görmüyorum. ancak 4,75 bölgesinden 2.75 bölgesine kadar olan düşüşün %61,8 düzeltme seviyesi olan 4,04 bölgesinden geri çekilme olabilir.Umarım anlatabildim?Saygılar.

geçen seneyle bu sene aynımı sizce. geçen sene hangi hisse düşmediki. inebilirde çıkabilirde. her sene düzenli karpayını dağıtan hissenin fiyatının düşük kaldığını düşünüyorum. ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    geçen seneyle bu sene aynımı sizce. geçen sene hangi hisse düşmediki. inebilirde çıkabilirde. her sene düzenli karpayını dağıtan hissenin fiyatının düşük kaldığını düşünüyorum. ytd.
    Arkadaşım konuyu uzatmak istemiyorum, ancak:ben yorumumda sadece hisse ile ilgili gördüğüm durumu paylaştım.hisseler sürekli yükselmez ve düşmez.
    Senin hoşuna gidecek bir yorum yapayım öyleyse: hisse fiyatı hiç durmadan yükselecek,"her sene düzenli kar payını dağıtan hissenin fiyatı düşük kalmaz".[emoji3]

8. Bugünkü bu düşüşün sebebi ne

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 22/279 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •