Arkadaşlar bu idlip operasyonu borsaya etkisi olurmu???
Arkadaşlar bu idlip operasyonu borsaya etkisi olurmu???
Geçen haftaya göre 1.000 puan artış var..
oynaklık 10.000 puan..!
Ben şöyle düşünüyorum.
Esas olarak 1 yıllık sağlam bir bankada 1 milyon dolara verilen faiz esas olmalı, dünya çapında geçerli bir şeye paranı koyuyorsun ve aynı cinsden zahmetsiz getiri elde ediyorsun.
Evi arabası v.s. yanında 1 milyon doları yakalayanın daha para kazanacağım diye uğraşmasına çok da gerek olmaması lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Harekatın bulunduğu evre itibarı ile borsA üstünde çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Mevcut aşama şuan itibarı ile ÖSO güçlerinin gerekmedikçe çatışmaya girmeden alan hakimiyeti ele geçirmesi ile sınırlı.
10 çivarında yapı var bölge de bunların bazıları ÖSO diye tanımlanan nitelikte. Onlar ile çatışma olmaz zaten. Harici ÖSO cu lar yani cerablustan nakledilenler şimdilik 850 kişi. 600 kişi de şam dan gelecekti. Ama onlar savaşmak için değil şam daki alanı devlete terk ediyorlar... ÖSO nun bazı yapılarına el kaide karşı. El Kaide mevzilerine kadar çatışma olmaz.
BU Dışişleri bakanının telefon araması haberlerde söyleniyor. Bu aramanın sadece İDLİP ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Elbetteki karlı iş, ana para faizde enflasyon ile erirken, şirket piyasa değeri artacaktır[emoji106] [emoji106]
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri