Sayfa 289/1006 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Vob 24

1. Arkadaşlar bu idlip operasyonu borsaya etkisi olurmu???

Geçen haftaya göre 1.000 puan artış var..
    oynaklık 10.000 puan..!

3.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu idlip operasyonu borsaya etkisi olurmu???
    Borsada flat, dövizde şort olan biri olarak tahminim -extra gelişmeler olmazsa- Viop eksi 300-400 açar ve yatay devam eder, döviz az yukarı açar ve açılış seviyelerine geri gelir.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bir soru: faizler %12
    Bir şirket kurdunuz sermaye olarak 100 milyon koydunuz ve senelik 10 milyon tl kâr ediyorsunuz. Kârlı bir iş midir?
    Ben şöyle düşünüyorum.

Esas olarak 1 yıllık sağlam bir bankada 1 milyon dolara verilen faiz esas olmalı, dünya çapında geçerli bir şeye paranı koyuyorsun ve aynı cinsden zahmetsiz getiri elde ediyorsun.

Evi arabası v.s. yanında 1 milyon doları yakalayanın daha para kazanacağım diye uğraşmasına çok da gerek olmaması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Harekatın bulunduğu evre itibarı ile borsA üstünde çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum. Mevcut aşama şuan itibarı ile ÖSO güçlerinin gerekmedikçe çatışmaya girmeden alan hakimiyeti ele geçirmesi ile sınırlı.
    10 çivarında yapı var bölge de bunların bazıları ÖSO diye tanımlanan nitelikte. Onlar ile çatışma olmaz zaten. Harici ÖSO cu lar yani cerablustan nakledilenler şimdilik 850 kişi. 600 kişi de şam dan gelecekti. Ama onlar savaşmak için değil şam daki alanı devlete terk ediyorlar... ÖSO nun bazı yapılarına el kaide karşı. El Kaide mevzilerine kadar çatışma olmaz.

BU Dışişleri bakanının telefon araması haberlerde söyleniyor. Bu aramanın sadece İDLİP ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Borsada flat, dövizde şort olan biri olarak tahminim -extra gelişmeler olmazsa- Viop eksi 300-400 açar ve yatay devam eder, döviz az yukarı açar ve açılış seviyelerine geri gelir.

YTD
    Dolar long birisi olarak benim görüşüm de .. 😉
    pazartesi sabahına kadar KİM BAŞKAN füze neyin uçurmaz ise dolar3.63.xx açar yükselir mi bilmem ama kapanış seviyelerine zinhar gelmez.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bir soru: faizler %12
    Bir şirket kurdunuz sermaye olarak 100 milyon koydunuz ve senelik 10 milyon tl kâr ediyorsunuz. Kârlı bir iş midir?
    Elbetteki karlı iş, ana para faizde enflasyon ile erirken, şirket piyasa değeri artacaktır[emoji106] [emoji106]

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Elbetteki karlı iş, ana para faizde enflasyon ile erirken, şirket piyasa değeri artacaktır[emoji106] [emoji106]

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nasıl oluyo o iş? 100 milyonu bankaya atsa zaten 112 milyon olcak ama adam aldigi riske karsilik sadece 110 milyon yapabiliyor sermayeyi...

Sayfa 289/1006 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •