Sayfa 407/1006 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Vob 24

1. Sorun abd ile yaşanan vize sıkıntısı değil...Asıl sorun,başka ülkelerin de aynı şekilde tavır alabilecek olması...İngiltere'nin ve en önemlisi ab'nin de böyle bir tavır takınması halinde işte o zaman ülke tamamen izole olur ve büyük bir krize girer.

2. Cumadan bende dolar short girmistim 3.6384 den 3 kontrat hic bakmiyorum bile su an ortalama cekip kara bile gecerim.
    Vob da sermayenin %5 ini geçmeyin.ola ki 50 100 kontrat girmis olsaydim. Su basagrisi sinir stres ofke krizinde olurdum.
    Tr gibi kotu yonetilen bir ulke piyasasinda kaldiracli piyasaya para sokmayin .batarsınız.

3. Bugün hacim oldukça yüksek.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Sorun abd ile yaşanan vize sıkıntısı değil...Asıl sorun,başka ülkelerin de aynı şekilde tavır alabilecek olması...İngiltere'nin ve en önemlisi ab'nin de böyle bir tavır takınması halinde işte o zaman ülke tamamen izole olur ve büyük bir krize girer.
    Sorun tamda bu,yaşanan tüm olumsuzlukları Avrupa birliği çıpası örtüyordu,şimdi Türkiyenin Avrupalı olmadığı düşünülürse vahim.

5. konsoloslukta 2. Gözaltı kararı) abd konsolosluğu çalışanının eşi ve oğlu sorguda - ahaber

6. hedefim viop ta 118,000

Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    çatıdan atınca kurtulacakmısın?

ateistler inançsız olduklarından neden mezarları vardır onu anlamıyorum, çiçekle falan gidenleri var bu ateistlerin mezarına, yahu yoktun varolma nedenini bilmyor bu atesitler neden mezarı var böyle bir yaratığın ? tamam inananların mezarını anlıyorum ama ateistinkini anlmıyorum, inanmayan birinin mezrımı olurmuş, ölünce ölmüştür yani doğunca nasıl yoktan doğduysa bir hiçlikten geldiyse ölünce neden cesedi kıymetli oluyor? yaşamaya devam etmiyor sonuçta, bedenini ne yapacak, inananlara ölülerinizi gömün denmiş törende yapılıyor duada okunuyor gömülüyor, veya bazı inançlarda yakılıyor vs..inanmayan ateiste kim bedenini göm demiş, farklı bişey yapsın illa mezarımı olması lazım?
    çok aptalca bir yorum bu ülkede mezar dışında gömülme diye bir sistem varmı olsa belki onu tercih eden olacaktır. kaldıki insanda olsa hayvanda olsa ölen her canlıyı gömmek sıhhi anlamda gereklidir. yoksa yaşayanların hayatını riske ederler.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cumadan bende dolar short girmistim 3.6384 den 3 kontrat hic bakmiyorum bile su an ortalama cekip kara bile gecerim.
    Vob da sermayenin %5 ini geçmeyin.ola ki 50 100 kontrat girmis olsaydim. Su basagrisi sinir stres ofke krizinde olurdum.
    Tr gibi kotu yonetilen bir ulke piyasasinda kaldiracli piyasaya para sokmayin .batarsınız.
    ben çarşamba 3.57 den 40 adet girmiştim. cuma 364 olunca 40 tane daha girdim. vesonuççç 14k zarar

Sayfa 407/1006 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •