Adamlar açıkçı yakalamış tavan tavan götürmüş. Adam yinede açık poz kapatamamis. Temerrütten kaç tl fiyat verecekler acaba o fiyattan mecbur kapatacak.
etme bulma dünyası birileri birilerine ödetir işte. boşuna dememişler hızlı giden hissenin temerrütü çabuk gelir diye.
günaydın millet bakıyorum herkes +1.000 gapcı olmuş
dolara güvenmiyorum adam akıllı bir durum olmaz ise ( pardonlar geri adımlar ılımlı mesajlar vs. ) bugünkü yükseliş sadece tepkide kalabilir sonrası daha beter bence kesinlikle ytd.
günaydın millet bakıyorum herkes +1.000 gapcı olmuş
dolara güvenmiyorum adam akıllı bir durum olmaz ise ( pardonlar geri adımlar ılımlı mesajlar vs. ) bugünkü yükseliş sadece tepkide kalabilir sonrası daha beter bence kesinlikle ytd.
yükseliş derken bugün yükselişmi olacak yoksa sadece artı gapmı olacak
yükseliş derken bugün yükselişmi olacak yoksa sadece artı gapmı olacak
Parite 1.21 e gelmeden borsalarda düşüş anca böyle günübirlik vize gerginliği gibi içi boş haberlerle olur..yarın konuşulmaz bile.. Bizim borsa da parite teknik olarak 1.21.5-0.95 düşüşünü yaparken düzeltme ye girebilir..
10.000 öğrenci vize temditlerini nasıl halledecek acaba?
Elçilikte bir türk memuru sorgula, suçla, hatta hukuk dışına çıkıp kafana göre hüküm ver..
Kaç kişi etkilenir düşünme?
Dostun Trump Amca ile konuş bakalım da hallet bu işi reis efendi.. Yapabiliyorsan!!
Büyükelçi açıklamasında hükümetle aynı dili konuşoyor-bizim Türk halkıyla sorunumuz yok,yetkililerle -diyor,vize yaptırmak istiyen en yakın ülkeye giderek yaptırabilir .
Parite 1.21 e gelmeden borsalarda düşüş anca böyle günübirlik vize gerginliği gibi içi boş haberlerle olur..yarın konuşulmaz bile.. Bizim borsa da parite teknik olarak 1.21.5-0.95 düşüşünü yaparken düzeltme ye girebilir..
bende en fazla u 100 103700 lere kadar çıkabileceğni düşünüyorum sonrasında yine şelale tamamen kendi beklentimdir.kimseyi bağlamaz.y.t.d
Yer İmleri