aps 394637
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dün son yarım saatte vermese muhtemelen geceye ben dahil bi çok kişi short girecekti. Bugunde direk 1600 puan yicekti herkes. Resmen ucuz kurtuldum 30 short vardı ve kapamistim. Bu piyasayla hırs yapilmiyacagini yine gördük. Akillandikmi Hayırhemen 129.750 den ilk alış 6 tane bastım shortu.
sabahın köründe 1.700/1.800 puan yükseliş olacak ne oldu valla ben anlamadım...nasıl iş bu yav neye göre alıyor neye göre satıyor? garip valla...
Topic de sabah aksam fed goygoyu yapan kisilerin artik vazgecmesi gerekiyor. Zarar veriyorlar net
Hic yapmayacagim hatayi yapıp dolar long girdim dun.
Siyasi kriz beklentisi de vardi asiri dönen fed goygoyu da etkiledi.
Suslu puslu fed projeksiyon zırvaları en sonunda bizi de terse getirdi ki kimbilir kac kisi batti aylardir
Dolar normal şartlarda bu kadar oynatabilinecek bir argüman değil. Nasıl yapıyorlar şaşıyorum doğrusu.
Ralli mi olacak şimdi?
Dakikalık-saatlik grafik bakan teknikçi kalmamıştır sanırım. Ya batıp gitmişlerdir şimdiye, ya da yordam değiştirmişlerdir. Dakikalık-saatlik sinyallere göre işlem yapılırken mutlaka üst time-frame'lerden müsaade alınması gerekiyor -günlükte sat görüntüsü varken saatlikteki al sinyalini yok saymak gibi-.
Sistem ve teknik analiz kısmında paylaşımları olan ve burada da yazıp çizen dostların yazılarını baştan sona okumayı düşünüyorum bu hafta sonu.
Bol şanslar.
Yer İmleri