Açığa satışları görebiliyor musun? Aslı var mı yoksa mal mı yediriyorlar millete
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa satışları görebiliyor musun? Aslı var mı yoksa mal mı yediriyorlar millete
Spek adam olsa açıkçilara ebesinin .mını tersten gösterir... böyle o.ç lugu görmedim 11.79 nere 9.60 nere....
Bu oyaktan işlem yapan malum şahıs önce kağıt 20 ye gider öğleden sonra tavan olur diye gazı verdi sonra elindekini boşaltıp açığa başladı.
Kimmiş o bilader isim yaz şikayet etmeyen adam değildir
twitterde harun malı gazladı verdi çıktı başkalarınında çıkmasına yardımcı oldu tahminim.yani küfür edecemde yakıştıramıyorum kendime birde dinden imandan bahsederler.
harun puştu kim olacak verdi gazı bize eşoleşek 11 den aldım bu sefer fena yediler pezenvkler
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
ulan tavana gidecek diye sevinirken tabana gideceğiz.BANVİTTE BÖYLE OLMUŞTU SONRA TUTAMADILAR İNŞALLAH AYNISI OLUR YOKSA ÇOK PİS GEÇİRECEKLER...
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Yer İmleri