Sayfa 126/470 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Sn abomber zaten 2 seans açılışında twiterde kahraman Harun adlı kişi paylasinca hisseye bastılar.Ben daha önce bu hareketleri çok gordüm.Bu hissenin çağrı fiyatı 9.50 banvit 12.50 hisse 28 gitti bunda ekstra arsa var en kötü 17 den vereceğim zamanı gelince bunun acısını fitil fitil çıkaracağım.Bugunü not al.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Sn abomber zaten 2 seans açılışında twiterde kahraman Harun adlı kişi paylasinca hisseye bastılar.Ben daha önce bu hareketleri çok gordüm.Bu hissenin çağrı fiyatı 9.50 banvit 12.50 hisse 28 gitti bunda ekstra arsa var en kötü 17 den vereceğim zamanı gelince bunun acısını fitil fitil çıkaracağım.Bugunü not al.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çağrı fiyatının 9,50 olduğunu nereden biliyorsunuz birleşme bununla ilgili bir acıklama yapıldı mı? Birleşme süreçlerini çok takip edemedim o sıralar borsadan uzak kalmıştım...

daha önceleri bi kaç kez bu kağıtta almıştım zarar etmıstım

4. kahramanharun bir hisseden bahsettiyse boş değildir. hele bu hisse egpro ise tıkır tıkır ihracat yapıyor,3. çeyrek bilançoda bunun işareti görülür.hissede baskı biyere kadar olur,yatırımcı düşmanı hırsızsalar hertürlü adilik kişiliklerinin gerçek resmidir.reklam tv de değil borsada olur. tv ye ihracat rekoru reklamı yapacağınıza hissedarlarınıza güzellik yapın.

günaydın arkadaşlar çağrı fiyatı 9,20dir..ama önemli olan spkdan onay gelmesi gelirse yükselişe geçer bence...

6. Banvitteki cagri fiyati en basta 11,5tu sonra 12,5 olmustu yanlis hatirlamiyorsam. Su an hissenin geldigi noktayi hep birlikte goruyoruz. Acelemiz yok egpro, beklemeye devam ederiz biz..

Sent from my iPhone using hisse.net

bugün yada engec pzartesi acil artı kapamalı yoksa ıyı olmaz...

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bugün yada engec pzartesi acil artı kapamalı yoksa ıyı olmaz...
    Daha acikcilar, aciklarini kapamadi !!!

Sayfa 126/470 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •