Sayfa 385/712 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Kahraman Kütahya manyezit ile Maktkm birleşecek diye bir twit atttı... böyle bir duyum var mı??

2.  Alıntı Originally Posted by sarıçam Yazıyı Oku
    Kahraman Kütahya manyezit ile Maktkm birleşecek diye bir twit atttı... böyle bir duyum var mı??
    Ben duymadım. Bu dedikodunun kaynağı kimdir ona sorabilir misiniz. İş olarak ne tür bir alakaları olabilir. O dediğiniz şirket kimin ayrıca ki birleşsinler.

3.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Ben duymadım. Bu dedikodunun kaynağı kimdir ona sorabilir misiniz. İş olarak ne tür bir alakaları olabilir. O dediğiniz şirket kimin ayrıca ki birleşsinler.
    Kümaş gözdenin portföyünde görünüyor. Ne diyelim hayırlısı olsun. Kızımızı oğlumuza verdik gitti ama başlık parası almadan olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Kümaş gözdenin portföyünde görünüyor. Ne diyelim hayırlısı olsun. Kızımızı oğlumuza verdik gitti ama başlık parası almadan olmaz.
    Ben bu kararı ortaklara danışmadan aldım ama ortaklar meclisi bu konuda ne der arkadaşlar sizcede uygun mudur?

5.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku

Patron bir paket satışı mı yapacak? Maktk ı al yanında Kümaş bedava filan[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Boşuna patron dememişlerdir adama!
    Bugün zaten olan işlemler pek enteresan

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

6. Bugun yine birinci olsam hisse yarismadinda ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by erolll Yazıyı Oku
    Bugun yine birinci olsam hisse yarismadinda ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortak birinci olman için ne gerekiyor? Ben hiç takılmadım o yarışmaya, onun için soruyorum

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

8. Arkadaşlar ıhlgyo kurtuldum zararına çok beklentisi olan makinaya geldik inşallah hayırlı olur

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 385/712 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •