Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 29/1014 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 225 - 232 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Satmadığın yada kiraya vermediğin müddetçe oturduğun evin 1 milyon lira olması birşeyi değiştirmez.

Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    eskide olsa mecidiyeköyü tercih ederim...Bir dönüşüm gelir bir şey olur dairesi yenilenir...beylikdüzündeki prim potansiyeli mecidiyeköyden her zaman düşüktür...Çünkü beylikdüzünde arz fazlası onbinlerce daire var mecidiyeköyde arsa yok...

2.  Alıntı Originally Posted by hissedar001 Yazıyı Oku
    Satmadığın yada kiraya vermediğin müddetçe oturduğun evin 1 milyon lira olması birşeyi değiştirmez.
    Benim evim zaten yok 1,200 lira kirada oturuyorum. Almayıda düşünmüyorum. Manyak fiyatlara ev alacağıma kirada otururum.

Evin değeri 400,000 lira o kadar para bağlayacağıma kirada otururum daha iyi...

İş yerim var 1,600 lira kira alıyorum.

3. Bende 1.100 lira kredi ödüyorum. Benimki şimdiden daha avantajlı.
    5 yıl sonra senin kira 2.000 tl olacak muhtemelen. Benim ise inşallah kredim bitecek.
    Sen kira vermeye devam edeceksin. Ben ise krediye verdiğim parayı hisse yada altın vs yatırıma yönlendireceğim.

Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Benim evim zaten yok 1,200 lira kirada oturuyorum. Almayıda düşünmüyorum. İş yerim var 1,600 lira kira alıyorum.

4. sn thunder , belki ev parası ile zaten hisse, altın faiz alıyordur.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Faiz olan parayı arttırmaz, sadece erimesini yavaşlatır.

6. Ben sıfır polo parasıyla girdim borsaya şimdi 5 polo alabilirim. Yani ev alsaydım alçaktan sürünmeye devam edecektim evde karlı çıkan sadece arsa sahibi oluyor. Gidip milleti zengin edemem. 120 kira carpaninin altında ev bulursam şu an çarpan 300 500 ne gerek var.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

7. o cümlede bi tek faize mi takıldın ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Ev almak 120 carpaninin üstünde başkalarını zengin etmektir. 80 bine malet sat 800 bine oldu gözlerim doldu 😂

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Sayfa 29/1014 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •