Sayfa 855/997 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by Alfolegra Yazıyı Oku
    Reha beyin derin dondurucusu var, benim yok; Sırbistan'dan gelen kaçak etler için ev tuttum ama normal etleri nereye koyacağım diye endişeleniyorsanız, Reha beyden yardım isteyin. Hayır derse, (bulabildiğim en ucuzu) http://promocodius.com/tr/magazalar/...indirim-kuponu adresine giderek 800 lira hafifleyip, etlerinizi aylar boyunca rakı sofralarında kullanabilirsiniz ama muhtemelen elektriğe zam gelecek, siz et yiyeceksiniz diye devlet aç mı kalsın?
    Cami duvarına işemek bu olsa gerek, benim mekana gelip gizliden reklam yapmak..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Irakı bitmiştir, o eksik olmasın?
    Markıt her daim açık..

Başka bi şi eksik..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

3.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Cami duvarına işemek bu olsa gerek, benim mekana gelip gizliden reklam yapmak..
    Astın mı dingili..

Çift ilmek ataydın iyiydi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Astın mı dingili..

Çift ilmek ataydın iyiydi.
    kördüğüm yaptım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    kördüğüm yaptım..
    İskendere haber salayım..

Tiz gelsin..

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Eksik olan bir şey var,biliyorum.
    "Sürekli eksik olan, bir süre sonra gerekli de olmuyor" muş.

Dükkanın basında durmuyor ki sayın Reha Kaya, gitmiş kafede rus savcı kuyruguna girmis Baska dukkana çalgıcılar girer bizdede saticilar giriyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dükkanın basında durmuyor ki sayın Reha Kaya, gitmiş kafede rus savcı kuyruguna girmis Baska dukkana çalgıcılar girer bizdede saticilar giriyor
    Yahu efendim, görende bizim Alaman itine sıraya girdim sanacak, bari Rus savcının fotosunu koysaydınız!

Sayfa 855/997 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •