Sayfa 398/711 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. ve 2,36 gösteriyor tabela ,,, kırmış hayırlı olsun ,,,,

2.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku
    ve 2,36 gösteriyor tabela ,,, kırmış hayırlı olsun ,,,,
    Maşallah diyelim ortak [emoji6]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Maşallah diyelim ortak [emoji6]

harun yine mal almış ,,, onunda etkisi var 2,34 ü kırmasında ama o dombili çok fena da boşaltıyo malları ( sinpaş, akenrj,halkgyo ...) örnekleri var

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku
    harun yine mal almış ,,, onunda etkisi var 2,34 ü kırmasında ama o dombili çok fena da boşaltıyo malları ( sinpaş, akenrj,halkgyo ...) örnekleri var

ytd
    Boşaltsin, baskasi gelir😎

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku

ytd
    Kardeşim nerden çıkarıyorsunuz Harun diye ? Her gördüğünüz gedik alımını Harun diyorsunuz dünkü gedik alımının karşılığı marbaş tı genellikle gedik,marbaşla karşılıklı yapar ,harun marbaştan işlem yapmıyor

6.  Alıntı Originally Posted by godzilla34 Yazıyı Oku
    Kardeşim nerden çıkarıyorsunuz Harun diye ? Her gördüğünüz gedik alımını Harun diyorsunuz dünkü gedik alımının karşılığı marbaş tı genellikle gedik,marbaşla karşılıklı yapar ,harun marbaştan işlem yapmıyor
    Twitter da attığı mesajlar doğrultusunda yorum yapmış ortağımız. İsterseniz bir bakın o mesajlara. Tabi ki kimin alıp almadığı çok önemli değil ama ortağımız malum şahsın uzun vade yatırımcısı olmadığına ve hisselere agresif giriş ve çıkışlar yaptığını dikkate getirmiş. Ben de bu noktada kendisine katılıyorum. Tabi ki günlükçülere de ihtiyaç var bu piyasada. Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Twitter da attığı mesajlar doğrultusunda yorum yapmış ortağımız. İsterseniz bir bakın o mesajlara. Tabi ki kimin alıp almadığı çok önemli değil ama ortağımız malum şahsın uzun vade yatırımcısı olmadığına ve hisselere agresif giriş ve çıkışlar yaptığını dikkate getirmiş. Ben de bu noktada kendisine katılıyorum. Tabi ki günlükçülere de ihtiyaç var bu piyasada. Saygılar.

Twitter’dan takip ediyorum bugünden için aldım diye birşey yazmıyor kardeşim iyi okuyun lütfen

8. Önemli olan kimin alıp sattığı değil bence, önemli olan artık dikkatleri ve arıları üzerine çekebiliyor olması [emoji846]bu petek birgün dolar merak etmeyin sadece biraz zaman ve sabır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 398/711 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •