2.34 un ustune atip kapatamadi. Cikamayan hisse düşermi? Hedefe dogru soluklanarak mi gider? Yaşayalim gorelim bakalim.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.34 un ustune atip kapatamadi. Cikamayan hisse düşermi? Hedefe dogru soluklanarak mi gider? Yaşayalim gorelim bakalim.
Son 10 gunluk yuselis trendinde kalıcı olmasi icin en azindan 1 gun yuksek hacimle %7-8 gibi yukari yonlu bir hareket yapip kapatsa 2.30 lar daha saglam gibi. Ne dusunursunuz elite ustat.teknik ne der?
Bu noktada diyebileceğim tek şey temel analiz desteğine ihtiyacımız olduğu. Bu konu da üstat Sancaktar beydir. Teknik elbet bir yere kadar hissenin fiyatının nerelerde seyredeceğini gösterebilir, fiyat hedefleri koyar (oluşan formasyonlar sonucu). Ama iş kalıcı daha yüksek fiyatlara gelmesi noktasına geldiğinde temel analizin üstüne yoktur. Belki diyeceksiniz ne hisseler nerelere gitti, o hisseler temel analiz sonucunda mı o yüksek fiyatlara ulaştı. Doğrudur, ama o hisseler spekülatör ve manipülatörlerin muazzam nakitlerini devreye sokması ile o noktalara ulaştı. Çoğu da başladıkları yere döndü. Emin olun kalıcı fiyatlar mutlaka güzel haberler sonrasında gelmiştir. Ortak olduğumuz firma büyük bir gruba ait. Firmamız üretiyor ve satıyor. Tüm o iki sandalye bir masadan oluşan firmalardan çok farklı. Elbet gün gelecek tüm gelen ve gelecek veriler üst üste koyulduğunda ve firma dimdik ayakta durduğunda firmanın değeri ortaya çıkacak. Zaten o gün patron bir yerden bir yere taşıdığı firmamızı satışa çıkaracak. O da emeğinin karşılığını almak isteyecektir. İşte o gün fiyat ne dünkü fiyat olacak ne de bugünkü fiyat olacak. Bu yazdıklarım benim şahsi düşüncelerim ve bu düşünceler doğrultusunda uzun vade yatırım yaptım. Gün gün teknik analiz ile ilgili bilgiler paylaşmaya da devam edeceğim. Hepinize bol kazançlar dilerim.
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri